מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
    יעל
    20/09/2020

אני אודה לך על המענה ומאחלת לך חג שמח ויום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני בסגר לבד בבית ובגלל זה אני נכנסת לעצבות

יעל
    20/09/2020

אני אודה לך על המענה איך באמת אני יכולה להיות קצת יותר שמחה. ממש תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליעל לגבי שינוי מצב הרוח

אילה אורי
    21/09/2020

יעל שלום,

אכן הסגר הוא מצב לא נעים, ולעיתים הרגשת העצבות או הבדידות מתגברות, גם אם ללא סגר היינו בוחרים לבלות את הזמן בחברת עצמנו.

קודם כל נסי לזהות את רגשותייך ולקבל אותם בברכה למרות שהם בלתי נעימים, וכך לרוב הם יחלפו מהר יותר כי טבעם של הרגשות להתחלף ולהשתנות מבחינת העוצמה.

מה שעשוי לעזור לך עוד הוא להאזין למדיטציות מוקלטות בדמיון מודרך, וניתן למצוא מדיטציות כאלה באינטרנט גם ללא תשלום.

אפשר לחפש בגוגל לפי המילים מדיטציות בדמיון מודרך, או רק לפי דמיון מודרך.

המדיטציות עוזרות להרגיע את הגוף והנפש, ולהעלות בעיני רוחנו תכנים נעימים ומשמחים, וזה משפיע לטובה על מצב הרוח.

את יכולה גם לדמיין ולתכנן מה תעשי כשהסגר יסתיים, ולהבטיח לעצמך לנסות להגשים את מה שאת מדמיינת, וכך התקווה לעתיד משמח יותר מאירה את ההווה באור שונה.

לי אישית עוזר גם לצפות בתכניות או סרטים מצחיקים, וגם לצאת לטייל או לשהות בטבע (מותר להיות במרחק קילומטר מהבית, אני מניחה שכמעט בכל מקום ניתן למצוא פיסת טבע או פארק נעים במרחק הזה מהבית), ואלו אמנם עצות לאו דווקא מתחום ה -NLP או הדמיון המודרך, אבל העיקר בעיניי הוא ההשפעה ולא השיטה.

מקווה שעזרתי ושהסגר יעבור מהר ובקלות ❤

בברכה, אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדבר עם מישהו

טליה המאירי ישי
    01/10/2020

מאוד קשה להיות בתקופה זו לבד. חשוב מאוד לדבר עם מישהו ולחלוק את רגשותייך.כל מי שיכול להאזין לך ולעודד. בהחלט ההמלצות שניתנו קודם טובות מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לתגובה לדבר עם מישהו

אילה אורי
    01/10/2020

ממסכימה עם טליה, אם יש מישהו לדבר איתו זה נפלא.
    אני אישית אדם מאמין, ומאמינה שאלוהים מאזין לכולנו תמיד ובכל מקום, לכן כאשר אין לי את מי לשתף ברגשותיי, אני משתפת אותו בדיבור או במחשבות או בכתב, ומוצאת שזה מאוד מחזק ומעודד ושמצב רוחי לרוב משתפר בעקבות זה.
    גם רבי נחמן מברסלב המליץ לחסידיו על התבודדות ודיבור עם אלוהים בשפה פשוטה ויומיומית.
    ולבסוף, כבעלת כלב אני יכולה להעיד שמעבר לכך שכלב מעלה את תדר השמחה, גם ניתן לחבק אותו, לדבר איתו ולהפיג את הרגשת הבדידות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו