מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?יעל20/09/2020
אני אודה לך על המענה ומאחלת לך חג שמח ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בסגר לבד בבית ובגלל זה אני נכנסת לעצבות
יעל20/09/2020אני אודה לך על המענה איך באמת אני יכולה להיות קצת יותר שמחה. ממש תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליעל לגבי שינוי מצב הרוח
אילה אורי21/09/2020יעל שלום,
אכן הסגר הוא מצב לא נעים, ולעיתים הרגשת העצבות או הבדידות מתגברות, גם אם ללא סגר היינו בוחרים לבלות את הזמן בחברת עצמנו.
קודם כל נסי לזהות את רגשותייך ולקבל אותם בברכה למרות שהם בלתי נעימים, וכך לרוב הם יחלפו מהר יותר כי טבעם של הרגשות להתחלף ולהשתנות מבחינת העוצמה.
מה שעשוי לעזור לך עוד הוא להאזין למדיטציות מוקלטות בדמיון מודרך, וניתן למצוא מדיטציות כאלה באינטרנט גם ללא תשלום.
אפשר לחפש בגוגל לפי המילים מדיטציות בדמיון מודרך, או רק לפי דמיון מודרך.
המדיטציות עוזרות להרגיע את הגוף והנפש, ולהעלות בעיני רוחנו תכנים נעימים ומשמחים, וזה משפיע לטובה על מצב הרוח.
את יכולה גם לדמיין ולתכנן מה תעשי כשהסגר יסתיים, ולהבטיח לעצמך לנסות להגשים את מה שאת מדמיינת, וכך התקווה לעתיד משמח יותר מאירה את ההווה באור שונה.
לי אישית עוזר גם לצפות בתכניות או סרטים מצחיקים, וגם לצאת לטייל או לשהות בטבע (מותר להיות במרחק קילומטר מהבית, אני מניחה שכמעט בכל מקום ניתן למצוא פיסת טבע או פארק נעים במרחק הזה מהבית), ואלו אמנם עצות לאו דווקא מתחום ה -NLP או הדמיון המודרך, אבל העיקר בעיניי הוא ההשפעה ולא השיטה.
מקווה שעזרתי ושהסגר יעבור מהר ובקלות ❤
בברכה, אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר עם מישהו
טליה המאירי ישי01/10/2020מאוד קשה להיות בתקופה זו לבד. חשוב מאוד לדבר עם מישהו ולחלוק את רגשותייך.כל מי שיכול להאזין לך ולעודד. בהחלט ההמלצות שניתנו קודם טובות מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה לדבר עם מישהו
אילה אורי01/10/2020ממסכימה עם טליה, אם יש מישהו לדבר איתו זה נפלא.
אני אישית אדם מאמין, ומאמינה שאלוהים מאזין לכולנו תמיד ובכל מקום, לכן כאשר אין לי את מי לשתף ברגשותיי, אני משתפת אותו בדיבור או במחשבות או בכתב, ומוצאת שזה מאוד מחזק ומעודד ושמצב רוחי לרוב משתפר בעקבות זה.
גם רבי נחמן מברסלב המליץ לחסידיו על התבודדות ודיבור עם אלוהים בשפה פשוטה ויומיומית.
ולבסוף, כבעלת כלב אני יכולה להעיד שמעבר לכך שכלב מעלה את תדר השמחה, גם ניתן לחבק אותו, לדבר איתו ולהפיג את הרגשת הבדידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)