מכורה לרגע האחרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכורה לרגע האחרון
    מעיין
    07/07/2011

אני תמיד מאחרת, תמיד מגיעה לרגע האחרון גם אם ניסיתי להימנע מזה... ניסיתי כל מיני דברים שלא ממש עזרו.

זה גורם לי לאחר תמיד...

מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכורה לרגע האחרון

הוספת תגובה

• מכורה לרגע האחרון - תגובה

גרשון מורג
    10/07/2011

שלום מעיין,
    תודה שפנית אלינו.
    בנושא "המאחר הכרוני" אנו מבחינים בכמה אספקטים. שניים חשובים הם הפן התכנוני והפן ההוויתי.
    בפן התכנוני צריך לבדוק איך את מתכננת ומנהלת את זמנך ואיך ניתן לשפר/לשדרג את התכנון והביצוע כך שתוכלי למלא את משימותיך בזמן ובניחותא.
    בפן ההוויתי בודקים את ההוויות שמובילות אותך להתנהל כפי שאת מתנהלת וגם שם על מה צריך לעבוד ומה ניתן לשנות לשיפור/שדרוג התנהלותך והרגשתך.
    שני הדברים ניתנים לביצוע באמצאות תהליך של אימון אישי.
    מאחל לך הצלחה והמשך שבוע נפלא ורגוע.
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכורה לרגע האחרון - תגובה

איציק יצקן
    14/07/2011

מעיין יקרה,
    בהמשך לדבריו של גרשון - אני שואל האם את מתנהגת כך לגבי כל אחד מהעיסוקים בחייך? האם את מאחרת גם לעבודה? ללימודים?
    אם לא - אזי הבעייה שלך אינה בניהול זמן.אני מציע לך לבדוק מה המשמעות שיש לך באותם מקרים בהם את מאחרת. הם באמת חשוב לך להגיע בזמן? למה את מאחרת ולחלופין לאן את לא מאחרת ומה ההבדל. אחרי שתבדקי את זה אפשר להמשיך הלאה עם כלים אימוניים מגוונים.בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו