מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכורה לרגע האחרוןמעיין07/07/2011
אני תמיד מאחרת, תמיד מגיעה לרגע האחרון גם אם ניסיתי להימנע מזה... ניסיתי כל מיני דברים שלא ממש עזרו.
זה גורם לי לאחר תמיד...
מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכורה לרגע האחרון - תגובה
גרשון מורג10/07/2011שלום מעיין,
תודה שפנית אלינו.
בנושא "המאחר הכרוני" אנו מבחינים בכמה אספקטים. שניים חשובים הם הפן התכנוני והפן ההוויתי.
בפן התכנוני צריך לבדוק איך את מתכננת ומנהלת את זמנך ואיך ניתן לשפר/לשדרג את התכנון והביצוע כך שתוכלי למלא את משימותיך בזמן ובניחותא.
בפן ההוויתי בודקים את ההוויות שמובילות אותך להתנהל כפי שאת מתנהלת וגם שם על מה צריך לעבוד ומה ניתן לשנות לשיפור/שדרוג התנהלותך והרגשתך.
שני הדברים ניתנים לביצוע באמצאות תהליך של אימון אישי.
מאחל לך הצלחה והמשך שבוע נפלא ורגוע.
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכורה לרגע האחרון - תגובה
איציק יצקן14/07/2011מעיין יקרה,
בהמשך לדבריו של גרשון - אני שואל האם את מתנהגת כך לגבי כל אחד מהעיסוקים בחייך? האם את מאחרת גם לעבודה? ללימודים?
אם לא - אזי הבעייה שלך אינה בניהול זמן.אני מציע לך לבדוק מה המשמעות שיש לך באותם מקרים בהם את מאחרת. הם באמת חשוב לך להגיע בזמן? למה את מאחרת ולחלופין לאן את לא מאחרת ומה ההבדל. אחרי שתבדקי את זה אפשר להמשיך הלאה עם כלים אימוניים מגוונים.בהצלחה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)