הכוונה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכוונה חשובה
    גבי
    10/07/2011

שלום ,

אני עובר הרבה מאוד משברים בשנים האחרנות של חיי
    החוויות השליליות החזקות מהוות חלק משמעותי בחיי (מדובר על משברים מאוד משמעותיים )

אני כרגע בטיפול פסיכלוגי שמבחינתי לא ממצה עצמו ולא נותן לי את ההרגשה שזו הדרך הנכונה להתמודדות .

הייתי רוצה להתייעץ לגבי הדרך הנכונה כיצד להתמודד עם הבעיות .
    האם בטיפול פסיכולוגי או באימון אישי פרודקטיבי .

מה דעתכם ?
    כיצד ניתן לבחור את הדרך המתאימה ביותר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכוונה חשובה

הוספת תגובה

• הכוונה חשובה - תגובה

גרשון מורג
    10/07/2011

לגבי שלום,
    תודה שפנית אלינו.
    לתת תשובה לשאלתך "מהי הדרך הנכונה כיצד להתמודד עם הבעיות .האם בטיפול פסיכולוגי או באימון אישי פרודקטיבי?" על בסיס המידע שמסרת, זה יהיה משהו לא מקצעוי ולא אחראי.
    אם הרגשתך הינה שהטיפול הפסיכולוגי שאתה עובר כרגע אינו עוזר לך, ראשית דבר על כך עם המטפל/ת שלך ואולי תמצאו דרך אחרת.
    אם למרות זאת, אתה עדיין לא מרוצה, אין לי ספק שאין טעם בהמשך הטיפול עם אותו/ה מטפל/ת. יתכן שהחלפת בעל המקצוע יסייע לך.
    בכל מקרה, הרושם שמתקבל בהודעתך הינו שאתה מוסר מידע מאד כללי ומעט מאד ובתמורה אתה מצפה לתשובות החלטיות. אני מקווה שלא כך אתה נוהג בטיפול שלך שהבסיס הראשוני שלו הוא פתיחות ואימון בין מטפל ומטופל.
    בכל מקרה, הרבה הצלחה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה חשובה - תגובה

איציק יצקן
    14/07/2011

גבי יקר,
    אני מצטרף לדעתו של גרשון. אני מציע שתיתןקצה חוט להתייחסות שלנו. במקביל נכון לך להתחבר למפגש ניסיון באימון כדי לחוש ולהבין מה זה אימון ומה ההבדל בין אימון לטיפול פסיכולוגי ולהחליט ולזוז הלאה.
    בהצלחה,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו