מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכוונה חשובהגבי10/07/2011
שלום ,
אני עובר הרבה מאוד משברים בשנים האחרנות של חיי
החוויות השליליות החזקות מהוות חלק משמעותי בחיי (מדובר על משברים מאוד משמעותיים )
אני כרגע בטיפול פסיכלוגי שמבחינתי לא ממצה עצמו ולא נותן לי את ההרגשה שזו הדרך הנכונה להתמודדות .
הייתי רוצה להתייעץ לגבי הדרך הנכונה כיצד להתמודד עם הבעיות .
האם בטיפול פסיכולוגי או באימון אישי פרודקטיבי .
מה דעתכם ?
כיצד ניתן לבחור את הדרך המתאימה ביותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה חשובה - תגובה
גרשון מורג10/07/2011לגבי שלום,
תודה שפנית אלינו.
לתת תשובה לשאלתך "מהי הדרך הנכונה כיצד להתמודד עם הבעיות .האם בטיפול פסיכולוגי או באימון אישי פרודקטיבי?" על בסיס המידע שמסרת, זה יהיה משהו לא מקצעוי ולא אחראי.
אם הרגשתך הינה שהטיפול הפסיכולוגי שאתה עובר כרגע אינו עוזר לך, ראשית דבר על כך עם המטפל/ת שלך ואולי תמצאו דרך אחרת.
אם למרות זאת, אתה עדיין לא מרוצה, אין לי ספק שאין טעם בהמשך הטיפול עם אותו/ה מטפל/ת. יתכן שהחלפת בעל המקצוע יסייע לך.
בכל מקרה, הרושם שמתקבל בהודעתך הינו שאתה מוסר מידע מאד כללי ומעט מאד ובתמורה אתה מצפה לתשובות החלטיות. אני מקווה שלא כך אתה נוהג בטיפול שלך שהבסיס הראשוני שלו הוא פתיחות ואימון בין מטפל ומטופל.
בכל מקרה, הרבה הצלחה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה חשובה - תגובה
איציק יצקן14/07/2011גבי יקר,
אני מצטרף לדעתו של גרשון. אני מציע שתיתןקצה חוט להתייחסות שלנו. במקביל נכון לך להתחבר למפגש ניסיון באימון כדי לחוש ולהבין מה זה אימון ומה ההבדל בין אימון לטיפול פסיכולוגי ולהחליט ולזוז הלאה.
בהצלחה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)