איך עוזרים לחברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך עוזרים לחברה
    איילת
    14/07/2011

איך עוזרים לחברה אחרי מקרה קשה של רשלנות רפואית בלידה. היא האומנם מטופלת אבל בכל זאת נראה לי מהצד כחברה שאפשר להוסיף איזה טיפול יותר מעשי שיוביל אותה לתוצאות יותר ברורות ומהירות. סתם ככה שתוחל לחזור ולתפקד "נורמלי" ושתראה שהחיים אחרי הכל יכולים עדיין להיות יפים.
    אשמח לעצות, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך עוזרים לחברה

הוספת תגובה

• איך עוזרים לחברה - תגובה

גרשון מורג
    14/07/2011

שלום לך איילת,
    תודה שפנית אלינו אך אינני בטוח שהגעת למקום הנכון מבחינתך.
    אני מבין שחברתך סבלה ממקרה של רשלנות רפואית ואת מנסה לעזור ולעודד אותה. אך מעבר לנאמר אין את מוסרת שום פרט רלוונטי נוסף. אי לכך, בכלל לא ברור מה הוא המקרה, מה נחוץ ובאיזה היבט.
    באופן כללי אני יכול לציין כמה נקודות:
    ראשון, להוקיר אותך על דאגתך לחברתך והרצון לעזור.
    שנית, כל עזרה שחברתך תקבל צריכה להיעשות בהסכמתה המלאה ועדיף מיוזמתה. שלישית, אם אני מבין נכון ומדובר בטראומה רפואית, רצוי מאד שהדבר יעשה בהתייעצות ושיתוף עם גורם רפואי המתמחה במצבים כאלה. אולי מתחום הפסיכיאטריה.
    רביעית, אולי הדבר הנכון ביותר שאת יכולה לעשות למענה בתור חברתה היא להיות שם בשבילה, לתמוך בה ולהכיל אותה וכל זה אך ורק בתנאי שהיא מסכימה לכך ואת לא כופה עליה שום דבר. ותמיד לשאול אותה "האם זה בסדר מבחינתך שאני אעשה X או Y?"
    מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה.
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איילת
    04/08/2011

קודם כל תודה רבה על התייחסותך.
    ולעיניינינו: אכן מדובר במקרה של רשלנות רפואית בלידה - והיא גם מטופלת. סתם חשבתי אולי לשלב במשהו נוסף. אבל אולי אתה צודק וקראתי את תגובתך פעמיים כדי להיות בטוחה שאני לא מפספסת דבר והדבר החשוב ביותר שאפשר כרגע לעשות זה להמשיך להיות שם בשבילה - להקשיב, לתמוך וללוות. אין פתרונות קסם במקרים כאילו והזמן יעשה את העבודה (כמובן ביחד אתנו החברים התומכים).
    שוב תודה רבה
    איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו