כעס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כעס
    נעמה
    13/01/2008

אני מוצאת את עצמי שוב ושוב צועקת על הילדים ,אני יודעת שאני לא בסדר אבל לא מצליחה לשנות.מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כעס

הוספת תגובה

• תגובה לירון ב 6/1/08 : כוונה חיובית

דפנה סלען
    13/01/2008

היי נעמה
    שאלה על כעס כלפי הילדים חוזרת על עצמה אצל הורים רבים
    תשובה מפורטת נתתי לא מזמן לירון כשכותרתה : כוונה חיובית
    תקראי את התגובה ואת מוזמנת לשאול אותי עוד שאלות / הבהרות אם וכאשר תרצי
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה שימושית

דנה
    15/01/2008

שלום לך,
    כאמא ל- 4 בנים קטנים יחסית מצאתי את עצמי לא פעם צועקת את נשמתי וגומרת את אחה"צ עם אפס אנרגיות, המון תחושות אשם ושום דבר אפקטיבי שהשגתי. אחרי שעברתי תהליך הבנתי שכאשר אני צועקת על הילדים, אני מראה להם שאני לא בשליטה מה שגורם להם עוד יותר להתפרע. קיבלתי החלטה לא לאבד יותר שליטה והיום כאשר בא לי לצעוק אני לוקחת אוויר (פיזית= מכניסה אויר לספירה של 3 ומוציאה לספירה של 6 כמה פעמים) ואז אני שואלת אותם האם אני צריכה לצעוק כדי שמה שביקשתי יעשה. התשובה היא תמיד "לא" ואז אני אומרת להם או קי אז אם כך בבקשה תעשו את ... זה לא קל ולא פשוט וגם לא תמיד מצליח אבל בהחלט מצדיק את המאמץ.
    בהצלחה. דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו