מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כעסנעמה13/01/2008
אני מוצאת את עצמי שוב ושוב צועקת על הילדים ,אני יודעת שאני לא בסדר אבל לא מצליחה לשנות.מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לירון ב 6/1/08 : כוונה חיובית
דפנה סלען13/01/2008היי נעמה
שאלה על כעס כלפי הילדים חוזרת על עצמה אצל הורים רבים
תשובה מפורטת נתתי לא מזמן לירון כשכותרתה : כוונה חיובית
תקראי את התגובה ואת מוזמנת לשאול אותי עוד שאלות / הבהרות אם וכאשר תרצי
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה שימושית
דנה15/01/2008שלום לך,
כאמא ל- 4 בנים קטנים יחסית מצאתי את עצמי לא פעם צועקת את נשמתי וגומרת את אחה"צ עם אפס אנרגיות, המון תחושות אשם ושום דבר אפקטיבי שהשגתי. אחרי שעברתי תהליך הבנתי שכאשר אני צועקת על הילדים, אני מראה להם שאני לא בשליטה מה שגורם להם עוד יותר להתפרע. קיבלתי החלטה לא לאבד יותר שליטה והיום כאשר בא לי לצעוק אני לוקחת אוויר (פיזית= מכניסה אויר לספירה של 3 ומוציאה לספירה של 6 כמה פעמים) ואז אני שואלת אותם האם אני צריכה לצעוק כדי שמה שביקשתי יעשה. התשובה היא תמיד "לא" ואז אני אומרת להם או קי אז אם כך בבקשה תעשו את ... זה לא קל ולא פשוט וגם לא תמיד מצליח אבל בהחלט מצדיק את המאמץ.
בהצלחה. דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)