מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדות עם רגשי נחיתותחן28/08/2011
שלום,
לפני כשנתיים למדתי אימון אישי באוני' תל אביב, הלימודים היו להעשרה עצמית,
בימים אלו פנה אלי חבר של מכר בבקשה שאעשה לו אימון אישי.
הסכמתי בחיוב, וגילית לפני בחור עם רגשי נחיתות גדולים במיוחד. הבחור מאוד מודע לעצמו אך חסר ביטחון לחלוטין. את שלב המודעות הוא כבר עבר, עכשיו נשאר שלב ההתמודדות עם האתגרים. אני לא יודעת איך אפשר לגרום לבחור להתמודד עם החוסר בטחון שלו, שהרי כידוע רק התמודדות תוביל להצלחה.
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולתת לי כלים אימוניים בנושא, אני מאוד רוצה לעזור לבחור הזה..
תודה רבה לכם
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם רגשי נחיתות - תגובה
גרשון מורג28/08/2011שלום חן,
תשובה אחראית יש רק אחת: אין אפשרות לספק לך תשובה וכלים במסגרת כזו.
אם את חשה שאת צריכה עזרה, תפני למסגרת בו למדת ותנסי להשיג שם מאמן/ת מנוסה שיעשה לך "סופרוויז'ן" במקרה הספציפי שאת מדברת עליו. אם לא תשיגי שם עזרה, תפני לקולגה שאת מכירה ובוטחת ליעוץ ועזרה.
ואם אחרי הכל, את לא משיגה את מה שאת צריכה, עליך לדווח למתאמן שלך שאת לא מסוגלת להמשיך באימון ולהפנות אותו למסגרת אחרת.
אימון אישי עוסק בנפשות ואין לחפש קיצורי דרך ו/או פתרונות אינסטאנט.
בהצלחה,
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חן28/08/2011תודה על המענה המהיר, אין ספק שזו לא התגובה שציפיתי לה כלל, למרות שהנחתי שלא תתן לי תשובה בנושא, אך לא היה אכפת לי לנסות, בסה"כ חפשתי תרגיל טוב לעשות איתו. לעזור לבחור הזה מאוד חשוב לי! אני רואה זאת כשליחות! ויותר מזה, יודעת שהוא לא יפנה למשהו אחר.. הוא יודע שאני לא מאמנת מוסמכת ושאני פה רק לעזור, הכל היה גלוי ביננו.. תודה, אחפש עזרה במקום אחר, אני יודעת שאמצא את הדרך.. המשך ערב מקסים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
גרשון מורג28/08/2011אני מעריך ומוקיר אותך ביותר (!!) על כך שלעזור לבחור זה חשוב לך מאד ושאת רואה זאת כשליחות. ודווקא בגלל זה את אמורה למצוא עבורו את המענה הטוב ביותר.
ואם למרות כל הרצון הטוב שלך את אינך יכולה לספק את המענה הטוב ביותר עבורו, האלף-בית של האטיקה המקצועית והאישית זה להביא את העניין על פני השטח ולחפש דרך אחרת הולמת.
תרומתך תהיה גדולה שבעתיים אם תעזרי למתאמן שלך להגיע למקום שבו הוא יכול לקבל את המענה הנכון, למרות שהיום את טוענת ש"את יודעת שהוא לא יפנה למישהו אחר".
שימי לב, בבקשה, למה שאת כותבת: "הוא יודע שאני לא מאמנת מוסמכת ושאני פה רק לעזור,"! מה זאת אומרת, שלו היית את או מישהי אחרת מאמנת מוסמכת לא היה שם עבורו רק כדי לעזור? אולי היה/הייתה שם רק כדי לגבות את הצ'ק?
צר לי להגיד שמהתגובה שלך מתקבל הרושם שבנוסף לרצון הגדול שלך לעזור לבחור הזה, מופיעה מאחורי הקלעים אג'נדה שלך שהייתי ממליץ לך מאד-מאד לבדוק אותה בשבע עיניים.
כי, לטעמי, לא ניתן לבצע אימון נקי כאשר למאמן יש אג'נדה. חן, יקירתי, אימון זה לא חיפוש שלך לתרגיל טוב לעשותו!
אני חוזר להצעות שלי מתשובתי הקודמת. למענך ולמען המתאמן שלך.
בהצלחה,
גרשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)