חוסר התאמה בין יכולות למבחן התוצאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר התאמה בין יכולות למבחן התוצאה
    אושרי
    18/01/2008

שלום!

שמי אושרי , נשוי , בן 41 .
    עובד כיום בחברה בתפקיד שאיננו נחשב לבכיר, למרות כישורי , ניסיוני ויכולותיי.
    אני לא מצליח לנתח מה השתבש/משתבש.
    אני מוסמך במנהל עסקים בנוסף לתואר בתחום המחשבים .
    היכן שעבדתי , כולל במקום הנוכחי , משבחים את עבודתי .
    15 שנות הניסיון המצטבר , הן מגוונות וכוללות אספקטים שונים ,
    המסייעים ליכולת ניתוח וראיה מערכתית.
    קשה לי מאוד לנתח , כיצד קורה שאני לא מצליח לעלות בסולם הקריירה
    ולהגיע למשרה בכירה בהתאם לכישוריי. אולי זה הגיל.
    עד לפני כ-6 שנים אני יכול לומר שאפילו חיזרו אחריי ואני הייתי שאנן וחשבתי שאם ארצה , תמיד אוכל לבחור את מסלול חיי הרצוי.
    כעת מתברר שלא כך הם פני הדברים . אני שולח קורות חיים , אך לא מגיע אפילו לשלב
    הראיון . אולי לא יעזור כלום ומה שצריך זה לא כישורים או ניסיון , כי אם קשרים , פרוטקציות ובעיקר- מזל.
    אם הייתי מגיע לראיונות ולא מתקבל , הייתי יכול לפחות להסיק שאני לא "עובר" ראיונות .
    אך אפילו לזה איני מגיע , כך שאינני יכול לנתח מה מעכב את התקדמותי ומה עליי לעשות כדי
    לעמוד ביעד שהצבתי לעצמי מזה שנים – הגעה לראש הפירמידה ולא משנה באיזו חברה.
    שאלתי היא , כיצד ניתן לשנות את מהלך הדברים ? מדוע למרות יכולותיי ותקשורת בין-אישית טובה (לפחות כך אני חושב) איני מצליח להתקדם בחיי?
    אולי עלי לנסות מסלול עצמאי / פיתוח אישי ?

אושרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגדרת מטרה

דפנה סלען
    18/01/2008

שלום אושרי
    בהחלט מצב מתסכל מה שאתה מציג ולפי הניתוח שלך אני יכולה להבין את התסכול
    יחד עם זאת, אני מבינה שאתה מעוניין לקבל תפקיד בכיר בחברה ולכן אתה מחפש מקום עבודה שתוכל להתקדם בסולם- לממש את היעד שהצבת שהוא להגיע לראש הפירמידה!
    אני הייתי מנתחת איתך מה המשמעות בשבילך להגיע לראש הפירמידה – זו כבר אולי התוצאה ? מה זה יאפשר לך בחיים שאין לך היום? איזה בן אדם אתה תהיה שם – כשהשגת?וכשהגעת לראש הפירמידה האם הכל שם טוב או אולי יש דברים פחות חיוביים?
    בהחלט יש עבודת חקירה על היעד שאתה מתאר – להגיע לראש הפירמידה (השאלות שכתבתי כאן הן חלק מהשאלות שאני שואלת את המתאמנים שלי כשאנחנו מגדירים מטרה.)

אחר כך, אפשר לבחון את דרכי הפעולה שלך – מה אתה עושה? מה אתה לא עושה? כיצד אתה מגיע ליעדים שלך בתחומים אחרים? וכו'
    מקווה שהצלחתי לעורר בך חשיבה ואשמח לענות לך על שאלות נוספות
    סופ"ש נעים וחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו