להקשיב לאינטואיציה או להמשיך לחכות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • להקשיב לאינטואיציה או להמשיך לחכות?
    אנונימית
    02/10/2011

    הי
    אני בת 27 אחרי תואר במנהל עסקים ורקע תעסוקתי בתחום שירות לקוחות ותמיכת מחשוב.
    אני גרה עם אמא מגיל 11 ומשלמת לה כרגע שכ"ד כיוון שהיא לא יכולה פיזית לעבוד במשרה מלאה ולא מקבלת מספיק מביטוח לאומי.
    התפטרתי לאחרונה מחברה גדולה שהיו בה תנאים נפלאים אבל לא הסתדרתי עם אנשים מסויימים והרגשתי שזה לא המקום עבורי, התפטרתי וחזרתי לעבוד בתחום של מחשבים בחברה אחרת קטנה יותר עם פחות הטבות.
    אני עובדת שם קרוב לחצי שנה ולאחרונה אני מרגישה שתחום המחשבים מדכא אותי יותר ויותר. אני נמשכת יותר לתחום ההדרכה, הכתיבה והלימוד וגם בגיל צעיר יותר נמשכתי לתחומי הפסיכולוגיה המחקר והכתיבה, לעשייה בעלת משמעות, נתינה והתפתחות אישית.
    אני קרובה סופסוף להוצאת רשיון יש לי טסט בקרוב, הצלחתי לחסוך סכום נכבד ואני מתכננת לקנות רכב לאחר קבלת הרשיון ואז למצוא דירה משלי סופסוף ולהתפטר מהעבודה כדי לעבוד במשהו שאני באמת אוהבת.
    אבל בנתיים.. אני מרגישה מיואשת, קשה לי לישון בלילות יש לי חלומות לא טובים ואני מרגישה שהמוח שלי כל הזמן עובד. אני מנסה לחיות את הרגע ולא לחשוב קדימה ואני עושה הרבה מדיטציה אבל זה תמיד צף חזרה.
    אני חסרת סבלנות ומשהו בי צועק לי לעזוב את הכל כבר עכשיו, אבל אני לא מצליחה למצוא עבודה בתחום שאני רוצה, בכל מקום דורשים נסיון ולי יש רק מעט נסיון הדרכתי של כמה חודשים ובכתיבת מדריכים. אני מפחדת לעזוב עבודה לפני שיש לי עבודה אחרת אבל אני גם לא יודעת איך לגשת לראיונות אם אני עובדת כרגע..
    ואיך אעזור לאמא שלי אם לא תהיה לי עבודה?
    הייתי בנאדם מאד סבלני ללא מטרות ואינטרסים אישיים ועכשיו הכל מציף אותי בבת אחת, ואני נפגשת עם פסיכולוג אבל הפגישות רק גורמות לי להבין יותר שאני חייבת שינוי.. איך יודעים מה הדרך הנכונה כשיש כל כך הרבה שתלוי בכל החלטה ואין אפשרות אף פעם לחזור לאחור?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • להקשיב לאינטואיציה או להמשיך לחכות? - תגובה

    איציק יצקן
    02/10/2011

    אנונימית יקרה,
    אינטואיציה היא דבר שימושי וטוב אלא שלעיתים הפחדים שלנו חובשים מסיכה של אינטואיציה ומפתים אותנו לעשות דברים שאין בהם תועלת ואשר אפילו מזיקים. באימון לומדים איך לזהות האם מה שאני מרגיש זה אינטואיציה או פחד בתחפושת.
    את עומדת בפני פריצת דרך. בזאת אין ספק!
    המצב בו את נמצאת מורכב ועם זאת יש לך לא מעט אוצרות איתם את יכולה ללכת קדימה.
    הרגשות שלך זוללים המון אנרגיות: משימתו הראשונה של המאמן שלך היא לעזור לך לשמור על האנרגיות שלך ולמצוא ביחד איתך באר לשאוב ממנו עוד אנרגיות.
    יש לאימון כלים טובים ואמינים לעזור לך: לדייק את הכיוון המקצועי, למצוא פתרון לשהותך עם אימך, לנצל בחוכמה את האוצרות הרבים שברשותך.
    לא יהיה נכון מצידי להמשיך לענות לך בפורום ה-ז-ה: זה עלול להזיק יותר מאשר לעזור.
    אימון אישי יעזור לך להגיע למקום בו את ראויה להיות, תוך חוויה והתרגשות של גילוי ועשייה.
    בהצלחה,
    איציק

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו