שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חנה
    22/01/2008

שלום רב,
    אני נמצאת בצומת דרכים במישור התעסוקתי,
    אני עובדת בחברה בתפקיד מסויים וכרגע, לבקשתי, אני עוברת הסבה ע"י החברה לתחום אחר.
    כרגע אני חוששת שעשיתי טעות ושאני הולכת לכיוון לא נכון
    אני תוהה האם אימון אישי יכול לעזור לי לקבל החלטה מה מתאים לי מבחינה מקצועית,
    האם אימון אישי זה משהו שיכול לשפר את הבטחון העצמי?
    איך בדיוק אימון אישי תורם?
    תודה מראש על התייחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הוקרות חנה וכמה שאלות

דפנה סלען
    22/01/2008

שלום חנה ותודה על שאלתך
    אני מבינה מדברייך שביקשת לעבור תפקיד. את מוזמנת לשהות שם קצת ולהוקיר את עצמך על זה!
    הוקרות על כך שבקשתך נענתה – כנראה שהחברה רואה בך פונקציה חשובה במערכת ומוכנה להשקיע בך כדי שתישארי
    כעת, משקבלת את מבוקשך צצות שאלות : האם זה בכלל מה שאני רוצה ? אולי זו טעות?
    כדאי לבדוק האם אלה כל מיני קולות פנימיים שבך שלא אוהבים שינויים וחוששים מהם
    האם יש פה ביטוי גם של חוסר בטחון עצמי – כיצד אני אעשה את התפקיד החדש? האם הוא בכלל מתאים לכישורים שלי?
    אימון בהחלט מתאים לנושא שאת מעלה.
    באימון נבדקים כל הדברים הללו כאשר הראייה היא ראייה עתידית.
    לכן, אני מזמינה אותך להסתכל על עצמך בעוד שנה שנתיים שלוש מהיום – תראי את עצמך במקום העבודה (זה לא חייב להיות המקום שאת עובדת היום אלא באופן כללי מקום עבודה) – מה יש שם?מה את מרגישה? מה עושה לך טוב שם?היכן את יושבת? מי נמצא סביבך? איזה משפטים נאמרים לך? איזה משפטים רצים לך בראש? האם התמונה נעימה?
    מהשאלות האלה תוכלי ליצור לעצמך בדמיון את העתיד התעסוקתי וזו תחילת הדרך ללכת לכיוון.
    לסיום, אימון מדבר על עשייה ולכן :
    איזה פעולה אם תעשי אותה היום תקדם אותך לכיוון התמונה העתידית הזו? את מוזמנת להתחיל לפעול וכשתרצי תעדכני אותי - אני כאן.
    יום נעים וחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חשבת על בניית חזון?

הילה פורטיס טויטו
    22/01/2008

הי חנה,
    אחת הדרכים לקבלת החלטות בעזרת אימון, ובפרט בתחום התעסוקתי, היא - בניית חזון: משהו עמוק שיבטא את כל הערכים שחשובים לי בחיי, את החוזקות, היכולות והכשרונות שלי, את כל מה שאני עושה אותו ועושה אותי מאושרת. את החזון מגדירים לעתיד ומתוכו גוזרים מטרות ויעדים. כל יעד ומטרה שישרתו את החזון נכנסים במסגרת קבלת ההחלטות. מה שלא מקדם אותנו לקראת החזון - לא נכנס ללו"ז. אימון על חזון יכול לקחת בין 5 ל-12 מפגשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו