מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממאמן למאמן ..אלמונית04/10/2011
שלום לכם,
אני מאמנת אישית בתחילת דרכה.
הייתי שמחה לשמוע מכם על הסיפור שלכם כמאמנים -ואיך הייתם בתחילת דרככם.
ובנוסף אשמח לשמוע על סדר היום שלכם- כמה מתאמנים אתם מקבלים ביום, כיצד אתם מארגנים את זמן הפגישה ועוד נושאים 'טכניים' הקשורים למקצוע האימון
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממאמן למאמן .. - תגובה
איציק יצקן04/10/2011אלמונית יקרה,
תקצר היריעה מלספר על הדרך שעודה מתמשכת.
להיות מאמן זה חלק מאישיות שקיימת עוד לפני שאתה עובר קורס מאמנים והופך מאמן רשמי.
תכונות של קשב ותשוקה לשמוע סיפורים של מתאמנים ולהתחבר לאנשים עם דרייב להתפתחות - הכרחיים כדי להיות מאמן פעיל ומצליח.
באופן אישי התחלתי לאמן עוד לפני שמושג האימון נכנס לארץ: כחלק מעבודתי כחונך תלמידים לכתיבת תסריט ישבתי עם תלמידים שלי על הסיפור האישי שלהם.
התחלתי לאמן בתשלום רק כמה שנים אחר-כך, אחרי שעברתי קורס מאמנים. כמובן שמתחילים במתאמן אחד או שניים. סופרוויז'ן (פיקוח) הוא דבר הכרחי והוא שבונה אותך כמאמן. נכון להסתפק בהתחלה במעט מתאמנים ובתשלום נמוך ולעלות לפי מה שהשוק מאפשר (כמאמנת מתחילה לא ייתנו לך תשלום של מאמנת וותיקה).
אימון הוא דרך חיים ומי שאין בו תשוקה למתאמן שלו - לא יצליח. אימון הוא שפה של תקשורת שנכון ללמד אותה לכמה שיותר אנשים ולהנחיל את השימוש בה לכמה שיותר אנשים.
אני מקווה שעניתי לך על מקצת משאלותייך.
כמובן ש(כמו שאמרתי) תמיד תקצר היריעה מלספר.
בהצלחה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אלמונית04/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)