ממאמן למאמן ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממאמן למאמן ..
    אלמונית
    04/10/2011

שלום לכם,

אני מאמנת אישית בתחילת דרכה.
    הייתי שמחה לשמוע מכם על הסיפור שלכם כמאמנים -ואיך הייתם בתחילת דרככם.
    ובנוסף אשמח לשמוע על סדר היום שלכם- כמה מתאמנים אתם מקבלים ביום, כיצד אתם מארגנים את זמן הפגישה ועוד נושאים 'טכניים' הקשורים למקצוע האימון

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממאמן למאמן ..

הוספת תגובה

• ממאמן למאמן .. - תגובה

איציק יצקן
    04/10/2011

אלמונית יקרה,
    תקצר היריעה מלספר על הדרך שעודה מתמשכת.
    להיות מאמן זה חלק מאישיות שקיימת עוד לפני שאתה עובר קורס מאמנים והופך מאמן רשמי.
    תכונות של קשב ותשוקה לשמוע סיפורים של מתאמנים ולהתחבר לאנשים עם דרייב להתפתחות - הכרחיים כדי להיות מאמן פעיל ומצליח.
    באופן אישי התחלתי לאמן עוד לפני שמושג האימון נכנס לארץ: כחלק מעבודתי כחונך תלמידים לכתיבת תסריט ישבתי עם תלמידים שלי על הסיפור האישי שלהם.
    התחלתי לאמן בתשלום רק כמה שנים אחר-כך, אחרי שעברתי קורס מאמנים. כמובן שמתחילים במתאמן אחד או שניים. סופרוויז'ן (פיקוח) הוא דבר הכרחי והוא שבונה אותך כמאמן. נכון להסתפק בהתחלה במעט מתאמנים ובתשלום נמוך ולעלות לפי מה שהשוק מאפשר (כמאמנת מתחילה לא ייתנו לך תשלום של מאמנת וותיקה).
    אימון הוא דרך חיים ומי שאין בו תשוקה למתאמן שלו - לא יצליח. אימון הוא שפה של תקשורת שנכון ללמד אותה לכמה שיותר אנשים ולהנחיל את השימוש בה לכמה שיותר אנשים.
    אני מקווה שעניתי לך על מקצת משאלותייך.
    כמובן ש(כמו שאמרתי) תמיד תקצר היריעה מלספר.
    בהצלחה,
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אלמונית
    04/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו