הדרך הכי טובה ומהירה להיות מאמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרך הכי טובה ומהירה להיות מאמן
    תומר
    10/12/2011

אני בן 19 וחצי, קראתי כבר שלושה ספרים בנושא. אני מאד מתחבר מאד אוהב את התחום זה תחום שבו אני באמת הרגשתי שייך.
    באחד הספרים קראתי שבכדי להיות מאמן מוסמך צריך תואר עם 10 שנות ניסיון או תואר שני עם 5. האם זה נכון? אני מחפש דרך מהירה יותר קצרה יותר.
    והשאלה באילו תארים צריך את ה10 או חמש שנות ניסיון?

אני ממשיך להתעניין בתחום ואף חושב לקחת לעצמי מאמן אישי לחיים.
    אני מחפש פורומים של מאמנים שחולקים שאלות עינייניות אם יש כזה אשמח לראות.

תודה מראש. תומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הדרך הכי טובה ומהירה להיות מאמן - תגובה

איציק יצקן
    11/12/2011

תומר יקר,
    אתה מתאר תשוקה עזה להיות מאמן וכן עניין וניסיון לחקור, וזאת בשורה טובה המצביעה על התאמה שכן לפי התפיסה העיקרית באימון - עליך להשתמש בהתלהבויות שלך וביכולות שלך בבחירת המקצוע שלך.
    לגבי התואר האקדמי - אין בחוק שום הכרח לתואר אקדמי. כמובן שיש לא מעט מאמנים בתחומים ספציפיים אשר בנוסף לתואר אקדמי הם לומדים כלים אימוניים ומשתמשים בהם על מנת להביא לתוצאות. יש מתאמנים וגופים שמחפשים רק אנשים עם תארים ויש לעומתם הסבורים כי תואר אקדמי עלול להגביל את המאמן מלתת שירות טוב, זאת מכיוון שהוא נתון לתפיסות ישנות.
    הרעיון לקחת מאמן אישי הוא נפלא. מצא איש שהעביר גם קורסי מאמנים ולמד איתו וממנו. המשך להסתקרן.
    בהצלחה,
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה איציק

תומר
    14/12/2011

התשובה שלך עודדה אותי. אמשיך לחקור בתחום ובתקווה אתקדם ואיהיה למאמן מוצלח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למתעניין הצעיר באימון

משה אביב
    31/05/2012

אתה חושב שהתחום של האימון מעניין?אז לך על זה .אין צורך בתואר שני וגם ראשון. אך רצוי שיהיה תואר בתחומים רלבנטיים .חינוך. פסיכולוגיה .ניהול ועוד. תצבור ידע ונסיון וברוך הבא.כמו בכל תחום הטובים שורדים. אני לא מכיר הרבה אנשים שירוצו לקבל אימון מבחור בן 19 .נסיון החיים ווהתמקצעות הם גורמי המשיכה . בתחום האימון ישנם נושאי התמחות כמו: מאמן לזוגיות. מאמן לקריירה. לילדים .לכלכלת המשפחה ועוד . כך שהחיים לפניך והשתדל למצות אותם . משה אביב מאמן מוסמך -לשכת המאמנים . הרוצה להחכים ידרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו