מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושיםמתעניינת03/01/2012
בדיוק השתחררתי מהצבא לפני חודשיים. הייתי רל"שית של אלוף כלשהו.
מאז אני בבית ולא ממש יודעת מה לעשות עם עצמי, לא חושבת על שום דבר ללמוד.. ולא חושבת על טיול לחו"ל כמו כולם.... מה עושים? איפה מתחילים את החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים - תגובה
איציק יצקן03/01/2012מתעניינת יקרה,
איון שום פסול לעשות דברים "כמו כולם" אבל כאשר זורמים עם הזרם לא בטוח שמגיעים בדיוק למקום שרוצים להגיע.
התפיסה היסודית של האימון אומרת שהכי נכון זה לעשות את מה שאת אוהבת. כך מובטח לך להגיע לסיפוק הרב יותר. רבים "זורמים" כי אינם רוצים לקחת אחריות על חייהם. לעיתים נהנים מטיול כמו כולם אבל ככל שמדייקים ב"איזה טיול מתאים ל-י או איזו עבודה תספק א-ו-ת-י מרוויחים הנאה ותחושה טובה ונהנים מאנרגיות רבות בכל התחומים.
ראשית, אני מציע שתיקחי בקלות את החופש וחוסר המעש בלי להרגיש אשמה. אבל מתוך החופש נסי ללמוד מה את באמת רוצה.
התחילי ברשימה של דברים שאת רוצה ב-כ-ל-ל לעשות בחיים. לאו דווקא עכשיו אלא בכלל בעתיד.
ואז מכל הרשימה הניחי את הדברים לפי סדר, החל מ"הדברים שאת הכי רוצה" ועד לאלה ש"נחמד אם יהיו". מהרשימה המתהווה תוכלי פשוט לבחור בדברים שכיף לך לעשות. אחר-כך מצאי את הדברים שגם ניתן להרוויח מהם כסף ו/או לתרום לחברה - זאת מכיוון כפי שבטח את כבר יודעת (מעבודתך בלשכת האלוף) - כי העבודה למען מעגל חברתי מאפשרת לך להיות בסיפוק.
בהצלחות,,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)