מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלה?תודה מראש29/01/2012
איך לפתח גישה נגישה יותר כדי שלבחורים יהיה קל לגשת אלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה? - תגובה
איציק יצקן30/01/2012שלום,
השאלה שלך מגיעה ממקום בוגר. השאלה הזאת מסמנת מקום של מי שיודעת ש-הכול (או לפחות הרוב) תלוי בה: את שואלת מה א-ת יכולה לעשות כדי שייגשו אלייך והבשורה היא שאת לוקחת אחריות ושמכאן את יכולה להתקדם הלאה: אם-כן, כדי לאפשר לבחורים לגשת אליך את צריכה קודם כל לאפשר בעצמך נגישות לעצמך: פתחי בדיאלוג עם עצמך. דברי בינך לבין עצמך (מתוך מקום של התלהבות) על האיש (הדמיוני - בשלב הזה) שאת רוצה להכניס לחייך. חשוב שאת הדיאלוג הפנימי הזה תעשי מתוך מקום פתוח ותרשי לעצמך להיכנס לדיאלוג ללא גבולות. זכרי שהדיאלוג הזה הוא בינך לבינך על אודות הבחור שמחכה לך, תכונותיו, מעלותיו והיחסים ביניכם.
מבחינה טכנית רצוי ל-כ-ת-ו-ב את הדיאלוג הזה באופן ספונטני אל הדף.
אחר-כך יש עוד דרכים להביא לכך שיבחינו בך ולהפך.
בהצלחה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה....
תודה מראש30/01/2012אבל יש מישהו אמיתי שאני רוצה שיכנס לחיי איך אני מנהלת את הדיאלוג איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה.... - תגובה
גרשון מורג30/01/2012שלום לך "תודה מראש",
לפני שנשיב לשאלתך,האם מותר לשאול בת כמה את (גיל אמיתי!!!)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה.... - תגובה
איציק יצקן31/01/2012יקירתי,
בכל פעם את מגלה עוד משהו וזה מקסים באמת. את קרובה עוד יותר ממה שאנחנו (ואת) חושבים. כשיש מישהו אמיתי שאת מעוניינת בו - התמונה מתחדדת והמטרה מתקרבת.
אני מצטרף לדעתו של עמיתי גרשון: חשובים עוד פרטים. ה"טיפטוף" שלך לא מספק. ואין לו הצדקה. אם את רוצה להתקדם - היכנסי לתהליך יותר אינטנסיבי. ספרי. בעיקר על איפה אתם נחשפים זאת לזה, ועוד.
לשאלתך בעניין הדיאלוג: הצעתי לך דיאלוג פנימי כ-ה-כ-נ-ה לדיאלוג שלך עם המיועד (שעכשיו הוא כבר לא נסתר אלא מישהו ש-מ-צ-א-ת)... מתוך הדיאלוג הפנימי תוכלי ליצור דיאלוג מילולי או דיאלוג שבקרבה.
דיאלוג פנימי = להיות קודם כל בקשר עם עצמך. הדרך - לכתוב לעצמך או לדבר מול מישהו. מתבקשת שיחה יותר אינטנסיבית בינך לבינינו. דיאלוג פינג פונגי ער, מעורר ומלמד.
הדיאלוג הפנימי יעזור לך - להיות את. להיות רגועה. לא לחשוש מה הוא יגיד. לזכור שאת יודעת מה את רוצה (אותו) אל תחכי בשקט שהוא יפעל כדי להגיב לפעולה שלו (כי בכלל לא בטוח שהוא יפעל ולא בגלל שהוא לא מעוניין אלא בגלל שאולי גם לו יש חששות, ובכל מקרה אין לך שליטה על דברים שהוא יעשה).
היי את היוצרת.
בשלב בו את נמצאת - חיוני שיהי תהליך אימוני של הדהוד והנחייה. אימון פרונטלי יכול לעזור מאוד. פגישה או שתיים תועיל. אל תהססי.
בהצלחה רבה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להמשך.....
תודה מראש31/01/2012גילי 20 + , הכוונה היא איך לרמוז לבחור שהוא מוצא חן בעיני כי לא בא לי להיות ישירה מידי אם יש לכם רעיונות גם אין לי בעיה עם דחיה פשוט הייתי רוצה שההצעה לצאת אם תבוא תבוא מהבחור ולא ממני.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להמשך..... - תגובה
איציק יצקן31/01/2012יקירתי הצעירה,
ההרגשה שלי שאת קצת משחקת במחבואים עם הבחור כשם שאת משחקת במחבואים איתנו.
מנדבת מעט פרטים, משאירה הרבה נסתר ומעט גלוי. מטפטפת מידע.
למעשה את שואלת אותנו איך לשחק את המשחק הזה אבל יש לי הרגשה שאת יודעת את התשובה.
האימון מייצג דרך חדשה שאומרת: "היה יוצר" ואל תהיה מגיב. אל תחכה - אלא תיזום. במחבואים, המתחבא נותן רמזים.
אפשט זאת עוד יותר: אם אינך חוששת מדחייה - אז מה הבעיה? עלייך לגרום לכך שהבחור יבחין בך וייגש אלייך וימצא אותך. אל תתחבאי "השמיעי קול" יש אלף דרכים לעשות כן: מ"לעשות עיניים" ועד פשוט לגשת ולומר "הנני".
אפשט זאת אפילו עוד יותר: חפשי את המקום ה-מ-ת-ל-ה-ב בתוכך. כל השאר יקרה מעצמו.
ככל האדם - גם את ראויה לשמחה. לכי על זה.
ואל תשכחי לעדכן אותנו.
בבקשה מראש,
בהצלחה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)