מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ לגבי ראיון עבודה מחרימית05/02/2012
שלום אני בת 43 לאחר שנים רבות כעובדת בחברת כח אדם החלטתי לשנות מקצוע ולהתחיל לטפל באנשים הסובלים מהפרעות אכילה, בעברי הייתי בולימית וסבלתי מאכילה כפייתית, יש לי אינטרקציה מצויינת עם אנשים ואני מתחברת מהר מאוד,בתקופה האחרונה התחלתי לטפל באנשים עם הפרעות אכילה, אומנם במס' מצומצמם הרי זוהי רק ההתחלה, מחר יש לי ראיון עבודה במקום שיקומי שיש בו בין הייתר צעירים הסובלים מהפרעות אכילה, השאלה שלי כיצד אוכל להציג עצמי בדרך הטובה ביותר ובחיוב על מנת שנוכל לשתף פעולה יחדיו אני והם? אין לי תואר בפסיכולוגיה ואין לי תעודות הדרכה יש לי תעודת מנחת NLP ורייקי אני מרגישה מבפנים שיש לי הרבה יכולת לעזור לאחרים להחלים. אשמח לקבל איזשהו טיפ אפילו קטן על מנת להצליח מחר בראיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ לגבי ראיון עבודה מחר - תגובה
גרשון מורג05/02/2012אלה יקירה,
איננו מכירים והטיפ הכי טוב ואמיתי שאני מסוגל לתת לך (וששווה בעצם לכל מצב בחיים) זה להיות אוטנטית, להיות מי שאת. לא להיות או "לשחק" מישהי שאת חושבת שאנשים אחרים היו רוצים לראות.
אוטנטיות פשוט "עוברת מסך" ואם האנשים האלה יראו את מה שיש לך להציע בצורה אמיתית וזה יתאים למה שהם צריכים/מחפשים, אז פשוט תהיה עסקה. ואם לא, כנראה שהעסקה פשוט לא אמורה הייתה להיות.
בהצלחה רבה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ לגבי ראיון עבודה מחר - תגובה
איציק יצקן05/02/2012אלה יקרה,
יש לך את זה!
הסבירי להם דיוק כמו שהסברת לנו והעבודה שלך.
פשוט.
בהצלחה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ לגבי עבודה דחוף
אלה05/02/2012תודה רבה על תגובתכם המהירה.....זה מעודד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)