לא מצליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה
    אני
    06/02/2012

אורח החיים שלי מאוד אינטנסיבי ועמוס ומרגישה שאין לי זמן לעצמי או לנוח בכלל
    אני לומדת עובדת מתנדבת עושה ספורט רואה משפחה חברים יוצאת קצת
    ועכשיו תקופת מבחנים וירידת מתח דרסטית...יש ים דברים לעשות ופשוט שחוקה
    וזה לא במקום של יאללה לקחת חצי יום חופש וללכת לטייל או לים או להתאוורר
    זה לקרוס זה לדעת שאני צריכה לקום מוקדם כי יש הרבה דברים ואני מוותרת על המון דברים אחרים בגלל זה, אבל לא עושה שום דבר שיכול להעלות לי את המצב רוח או לתת לי אנרגיות... יודעת שצריכה ופשוט אין מוטיבציה לעשות...
    ואז אני גם שוקעת במרה שחורה של מחשבות על האקס ועל בעיות שיש לי בחיים ועל המקצוע שבחרתי ואין כוחות להרים את עצמי ולהתמקד במה שצריך עכשיו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה

הוספת תגובה

• לא מצליחה - תגובה

גרשון מורג
    07/02/2012

יקירה,
    לו היו מבקשים ממני לתרגם את הודעתך לאיזה תרגום גרפי, הייתי מצייר מישהי שרצה בטירוף קדימה ללא מושג מה הוא היעד לריצה ולמה היא בכלל רצה...
    הרושם שנוצר הינו שמשהו במערכת הערכים שלך ובמערכת הפרדיגמות (תבניות החשיבה) שלך גורם לך להמצא במצב הזה של ריצה מטורפת קדימה. נראה שמשהו גורם לך לחשוב ולחוש שאם לא תרוצי, אז "את לא בסדר". האם נכון?
    לדעתי יש כאן צורך לבדיקה מעמיקה של אותה מערכת ערכים ופרדיגמות, מציאת הגורם למצב הנוכחי שאת מתארת והחלפתו בפרדיגמה חיובית אחרת. לשם כך ניתן להעזר בתהליך של אימון אישי.
    בהצלחה רבה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו