מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לפתוח עסק מאיפה להתחיל?ימית12/02/2012
שלום אני בת 43 לאחר שנים רבות שעבדתי בכח אדם ובשיווק אני מרגישה צורך עז לעשות שינוי ולעבוד כמטפלת ומאמנת לאנשים, למדתי רייקי ודמיון מודרך ו NLP , מאז ומתמיד מצאתי עצמי עוזרת לאנשים ופותרת להם בעיות ומייעצת להם, אני מאוד מתעניינת בטיפול באנשים בתחום הפרעות אכילה ,לא רק, רוצה לאמן אנשים לקבל את עצמם כמו שהם ולתת להם כלים לכך, איך אוכל לפרוץ קדימה , במה להתחיל ואיך אוכל לפתוח את העסק שלי? אני כבר חצי שנה לא עובדת ואני מרגישה שהזמן עובר ואני לא עושה כלום בשביל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לפתוח עסק מאיפה להתחיל? - תגובה
גרשון מורג12/02/2012אלה יקירה,
אמנם פורום זה אינו פורום ליעוץ עסקי אך בכל זאת אנסה לתרום לך כמה רעיונות.
ראשית אני חייב לומר שהיום יש המון מטפלים בשוק ולפעמים קשה לפרוץ דרך, אך אסור בשום פנים ואופן להתיאש ולוותר. אם את טובה, אז הסיכוי לבנות קליאנטורה עם הזמן בהחלט סביר.
את אומרת שעבדת שנים רבות גם בשיווק, אז את מודעת לעבודת הנמלים של מלאכת השיווק... בכל זאת כמה רעיונות:
1) הדבר הכי אפקטיבי ויעיל זה ה"מפה לאוזן". ז"א שאנשים יעבירו מאחד לשני את הידיעה/המלצה. אי לכך, עליך מוטלת המשימה הראשונית לספר לכל אחד, בכל הזדמנות ובכל מקום מה את עושה ומה טוב בזה וכמובן למסור כרטיס ביקור עם פרטיך. פשוט כך, ללא בושה וללא רתיעה. זה גם הפרסום הכי זול, כמובן...
בסעיף זה אפשר לכלול גם הפצת פרסום דרך המייל למכרים שלך (בלבד! שלא ייחשב לספאם) עם בקשה להפיץ הלאה...
2) חלוקת אלונים לת"ד בבתים בסביבה שלך יכולה גם לעזור. אמנם ידוע שברוב המקרים האלונים נזרקים לפח, אבל יש סיכוי שאחוז קטן יתפס להצעה וייצור קשר.
3) היום גם נהוג לפרסם דרך הרשתות החברתיות כמו פייסבוק וכו', אם את בעניינים הללו.
4) תלוי ברמת ההשקעה הכספית האפשרית, אפשר לבנות אתר באינטרנט.
5) ישנם גם פורטלים מקצועיים באינטרנט שאפר לפרסם בהם.
6) ועוד דרכים רבות כמו העלאת סרטוני וידאו ליוטוב עם עצות או הדרכות בתחום ההתמחות שלך וכו' וכו'...
אבל הדבר הכי חשוב זו ההתמדה. שום עסק לא נבנה ביום אחד או בחודש אחד.
מקווה שעזרתי במשהו.
בהצלחה רבה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי היקרה את מוזמנת ל...
איריס חן10/03/2012אתי היקרה את מוזמנת ל... פורום עבודה ותעסוקה שם תקבלי מענה לכל השאלות שלך. זהו פורום שמיועד לעצמאיים, בעלי עסקים ולמי שרוצה לפתוח עסק. תודה לגרשון מנהל הפורום שניסה לעזור לך! בברכה, איריס חן - מנהלת פורום עבודה ותעסוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)