מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחד מהתברגנותבני20/02/2012
סיימתי תואר לפני שנתיים. ואני לא ממש מוצא את עצמי, הייתי בהודו למשך שנה. חזרתי. ואני עובד בעבודה די משעממת. למדתי פילוסופיה ומן הסתם שאני לא עוסק בשום דבר שקשור בזה.
אני לא יודע איך אני יוצא מהמעגל הזה של עבודה משעממת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחד מהתברגנות - תגובה
איציק יצקן20/02/2012יקירי,
אתה רובץ בדיוק במקום בו אתה רחוק ממה ש"עושה לך את זה. שם בדיוק הפחד התנחל אצלך. עליך לחפש את המקום הטבעי לך, ומהו המקום הטבעי לך אם לא המקום בו אתה מביא לכלל מימוש את ההתלהבות שלך ואת המיומנויות שלך.
אז אם אתה רוצה להיות במקום משמעותי - זאת אומרת במקום לא משעמם, עשה רשימה של הדברים המלהיבים אותך ועוד רשימה של המיומנויות שלך (אותם דברים שברור שאתה טוב בהם) מצא את המכנים המשותפים ו... לך על זה: זאת העבודה שתביא עליך אושר.
עדכן אותנו בהתפתחויות.
בהצלחות,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך? איך? איך?
שירה05/06/2012לעוף אל השמיים כל אחד רוצה, השאלה אם כולם קיבלו אותן כנפיים... מעניין אותי, האם הסנונית הקטנה מהסיפור של אוסקר ויילד "הנסיך השמח" ,באמת חשבה שהיא מסוגלת במעופה להגיע עד לפירמידות של מצרים? הנקודה שלי היא פשוטה... מה עושים עם אינסוף רשימות כאלה של מה שאני אוהבת לעשות ומה שאני טובה בו, שבסופו של דבר נגנזות במגירה? שאין באמת מושג ריאליסטי כיצד להפוך אותן לעשיה? לאמת? לדרך... כמה נורא זה להתגולל בתוך אינסוף כישורים ולא לדעת מה לעשות בהם ובאיזה תחום להתחיל להשקיע כדי לקצור מעט ישוב הדעת ושמחה... אשמח לתגובה, שירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך? איך? איך? - תגובה
איציק יצקן05/06/2012שירה יקרה,
אין ספק שאחד מהכישורים שלך זה כתיבה. ההבעה שלך מרגשת.
אענה בפשטות: לעתים מה שצריך זה פשוט לאסוף את כל הכושרים וההבנות לתוך מסגרת ולהתחיל לחבר פאזל שלם לתמונה הכוללת. לעתים אפשר לוותר על משהו או לחפש ולהוסיף.
תחשבי שאת בסרט בו את הגיבורה שיש לה מטרה, תחשבי איך הצופים הדמיוניים מביטים בך משיגה אותה: זאת מהות האימון: לבחור תחום לסמן מטרה, לבדוק את הכושרים להשיג את המטרה, לבחון ולפתח מיומנויות , לבדוק למה אני רוצה את המטרה ולעתים להבין מה עצר או עוצר אותי בדרך לביצוע - לפרק את זה ולהשית המטרה שבחרתי.
לסיכום - אימון הוא בדיוק התשובה לאסוף עצמך למקום הטבעי שלך.
בהצלחה!
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכנה להתחיל בעבודה
שירה06/06/2012איציק שלום, זה עתה הפכתי למרמס רגשי באופן ברוטלי וחד משמעי. אני באמת צריכה אימון, אך לא יודעת מאיפה להתחיל... הכל מעורפל לי בפנים. האם לא עדיף ראשית לפנות לטיפול פסיכולוגי ורק אז לאימון אישי? זאת אומרת, אם יש חסימות כלשהן בבנאדם, שמונעות אותו מלהגיע למי שהוא רוצה להיות, זה לא אמור להיות מאוחסן איפשהו במוח האחורי ובלב הקידמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכנה להתחיל בעבודה - תגובה
איציק יצקן06/06/2012שירה יקרה,
את לא צריכה טיפול, את צריכה אימון. לקחת את ה"יש" שיש בך ולהמשיך הלאה. לאימון יש כלים להזיז הצידה תקיעויות. אם לא יצליח גשי לטיפול.
פשוט "!Do it" הערפל יימוג ותתחילי לראות.
צאי לדרך.
בהצלחות!
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ואגב...
שירה06/06/2012תודה רבה איציק,עזרת לי מאד. אגב, האם מישהו מכם מעביר שיחות דרך הסקייפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ואגב... - תגובה
איציק יצקן06/06/2012כן, בטלפון.
בתור שיחת היכרות פותחת. הסיבה: מילים הן רק אמצעי אחד לתיקשור. בטלפון אפשר לשמוע גם אינטונציה אבל כדי להבין אחד את השני צריך לראות גם שפת גוף ועוד. בהצלחות,
להת',
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי בני
אפרת אליהו28/02/2012אתה שומע את הקולות הנכונים!
חשוב לעסוק במה שאוהבים
וזהו הקול שרואה את האמת אך לא יודע איך להתמודד עמה
כי יש רצון להתשלב בחיים שיתנו יציבות כלכלית ואיכות חיים
אך נראה שאין פיתרון (ויש).
ראה בזאת הזדמנות לפתח את עצמך,
מה הוא אותו דבר שהיית רוצה להביא לידי ביטוי בחיים?
אילו קולות שמעת כשהיית בהודו? (הודו יודעת לדבר עם אנשים:), אני בעצמי שמעתי שם בפעם הראשונה בחיי שאני אמצא דרך לחיות בתחושה של חופש ושל סיפוק ושיותר לא אחזור לתחום הכספים בו עבדתי:)) והפלא ופלא היום אני בתחום שמדבר אליי.
שוב - החכמה היא לשלב בין מה שאתה רוצה לבין מה שחשוב לך כמו פרנסה ולמצוא את מה שמתאים לך ואז תחושת החופש תגדל באופן טבעי,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת
רחלה01/03/2012מחפשת אוזן שיודעת להקשיב סתם לשיחות על מה ולמה אגב אני חולת פרקינסון נחמדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת - תגובה
איציק יצקן04/03/2012רחלה יקרה,
סליחה על העיכוב בתשובה.
בפשטות: את מחפשת ש-י-ח-ה - לשון "שיח": דבר צומח. אין לי ספק שיש לך מה לתת למי שיהיה האוזן הקשבת שלך: יהיה לו מעניין!
אני חושב שנכון לך לגשת לחיפוש מתוך מקום שמבין שיש לך מה להציע: את אישה מלאה בחכמת חיים ובניסיון רב בתחומים רבים תבואי עם האמונה הזאת וספרי לסביבה הקרובה לך שאת מחפשת מישהו לשוחח איתו שיהיה אוזן קשבת לחוכמת חיים.
בהצלחה,
איציק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלה - תגובה
שרה07/03/2012כתבי לי בהודעה אישית מאיזה איזור את. אני מאיזור הקריות.אם זה מתאים לך - אהיה אוזן קשבת בשמחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)