מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםיונית26/02/2012
בת 41 בזמן האחרון אין לי חשק וכוח להתלבש ולעשות דברים
כל היום אני בבית ,לא רוצה עבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
גרשון מורג26/02/2012שלום יונית,
אז מה שאלתך?
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
איציק יצקן27/02/2012יונית יקרה,
את מתארת מצב של חוסר אנרגיה. את מספרת על אין.
עם אין אין מה לעשות.
ספרי לי מה את כ-ן עושה. אפילו על הדברים הפשוטים ביותר. משם נוכל להמשיך.
חיבוק.
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק שלום
יונית27/02/2012כן כן חוסר אנרגיה כזה ,שאין לי כוח להתלבש ולראות חברים הכל נראה סתמי כזה
מה אני כן עושה פעמיים בשבוע נפגשת עם הילדה שלי לכמה שעות
וזה מספיק לי
לפעמיים יורדת למטה לקנות סגריות ,או דבר שבא לי לאכול
אני גרה אצל הורי ,אני בת 41 רקווה עם ילדה בת שנתיים וחצי
שמסרתי אותי לאבא שלה כי הוא גר בחולון והיא בגן שם וזה בסדר מצידי
הפסקתי לעבוד כי לא בא לי לעבוד בקניון עד עשר בלילה ושבתות
יש לי מספיק כסף ואין לי מה לעשות איתי אפילו
בגדים לא מענינים אותי במיוחד
אשמח לקבל תשובה מימיך
תודה י
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק שלום - תגובה
איציק יצקן27/02/2012יונית יקרה,
חוסר אנרגיה מופיע בדרך כלל כאשר את לא שלמה עם מה שקורה לך בחיים וזה עובד גם הפוך - כאשר את חסרת אנרגיה את לא יכולה לקיים בחיים שלך דברים שחשובים לך.
זאת ברכה שאת נפגשת עם הבת שלך באופן מסודר וללא ספק זה מקור אנרגיה לא רע. אפשר לאט לאט להכניס לחייך יותר ויותר דברים שבאמת עושים לך את זה כדי לחלץ אותך מחוסר האנרגיה.
ברור שתהליך אימוני יכול לעזור לך והדבר הראשון קשור לבדיקת מעגל החיים שלך.
תרשים של מעגל החיים יוכל לתת לך תמונה של מעגל החיים שלך. באמצעותו ניתן ללמוד על תחומי העניין שלך ועל החוזקות שלך.
בהצלחה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יונית
אפרת אליהו28/02/2012התופעה שאת מתארת נשמעת מוכרת וטבעית,
ייתכן שאת חווה שחיקה? הרגשה של עייפות ושל חוסר סיפוק?
מציעה לך קודם כל לכתוב בכתיבה חופשית מה מציק לך?
תופתעי לגלות מהו אותו הדבר, אך זה גם יצור בהירות מה יש לפתור.
שנית ממליצה לקחת את הזמן לנוח ולהירגע,
נשמע שגופך ונפשך מבקשים זאת,
ולברר עם עצמך מה היית רוצה לשנות שיהיה אחרת?
ראי בזאת איתות והזדמנות ליצור או לתקן מה שלא עובד בחייך,
אם את רוצה עזרה יותר ממוקדת אשמח שתפרטי,
יום טוב,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי לכתוב..
אייל15/03/2012לכתוב לעצמך פנטזיה- איפה את רוצה לראות את עצמך? איך את רואה את עצמך מאושרת? מה הסדר יום שלך? מה את עושה בחיים?
גם חופשה מדי פעם זה בסדר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את עושה בחיים?
שירה05/06/2012עושה הכל חוץ מלחיות אותם באמת... מחפשת אהבה ונתקלת באינסוף קירות שקופים של נתינה חד צדדית, תלות ריגשית מטורפת, ועלים נושרים בזה אחר זה מהעץ הנדיב שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)