ספרי אימון קאוצינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספרי אימון קאוצינג
    הילה
    21/04/2012

אשמח לקבל המלצות על ספרים בתחום לפני שבכלל אחליט לפנות למאמן אישי.
    התחום העיקרי הוא יציאה מצומת דרכים אישית ומקצועית, מערכות יחסים וזוגיות. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספרי אימון קאוצינג

הוספת תגובה

• ספרי אימון קאוצינג - תגובה

גרשון מורג
    22/04/2012

הילה יקרה,
    הרשי נא לי להתייחס לבקשתך עם רצון ליצור בהירות במה שנראה בעיני כמצב הדורש אותה.
    את מבקשת המלצות על ספרים בתחום האימון האישי, כפי שאני מבין, שיעזרו להחליט האם לפנות או לא לפנות למאמן אישי.
    אם כל הכבוד, אני רוצה להציע לך שזאת לא השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך או ההתלבטות שעליך לפתור. השאלה המהותית שאת צריכה לתת עליה תשובה היא האם את מוכנה ברצינות להיכנס לתהליך שיגרום לך לשנות ולשדרג את חייך, להוציא אותך מהמקום שאת נמצאת בו ולהביא אותך למקום הרבה יותר טוב. כי את אומרת שאת רוצה לטפל ב" יציאה מצומת דרכים אישית ומקצועית, מערכות יחסים וזוגיות." מה עוד נותר?
    ונניח שאת תקראי ספר על אימון ובסוף הספר תשארי עם ההתלבטות או תחליטי לא ללכת לתהליך אימוני, אבל מה יהיה על חייך???
    אם את באמת רוצה לטפל במה שאת כותבת בהודעתך, הניחי את החיפוש בספרים והניחי להתלבטות וקבלי החלטה אמיצה להשקיעה בחייך. חפשי מאמן או מאמנת שתהיה ביניכם "כימיה" ושאת סומכת עליו/ה ותצאי למסע שיכול להיות נקודת המפנה עבורך.
    בהצלחה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להתחיל אימון אישי

הילה
    27/04/2012

תודה רבה ואכן אתה צודק. אני לגמרי בתוך הסיפור. אם כי, הבעיה הלא פחות רצינית היא שכיום אימון זה עסק יקר. שמעתי שישנם מתלמדים הנותנים שירות בעלות נמוכה יותר. אם כך, האם תוכל להכווין אותי היכן ניתן למצוא אותם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להתחיל אימון אישי - תגובה

גרשון מורג
    27/04/2012

שלום הילה,
    אני לא נוהג לפרסם כאן כתובות או המלצות.
    כעקרון יש באמת מתלמדים שנותנים שרות בעלות מופחתת, אבל לא כל המתלמדים ובתי הספר עומדים בציפיות שלי.
    אוכל להמליץ על כיוונים שנראים לי רציניים בטלפון. אם את רוצה, תתקשרי אלי ביום ראשון בבוקר בין 10.00 ל 13.30 למספר בתחתית.
    בהצלחה,
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו