מחפשת סתם בחור נחמד מה לעשות ??????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת סתם בחור נחמד מה לעשות ??????
    מגנוליה
    28/04/2012

שמתי לב שכל הבחורים שאני יוצאת איתם לדייט נעלמים לי אחרי דייט אחד, התחלתי לחשוב למה זה קורה ונזכרתי שהיה אחד שאמר לי שאני לא בחורה שמתאים לצאת איתה סתם אלא אחת שצריך לקחת אותה ישר לחופה. הקטע שבעבר באמת חיפשתי קשר רציני שיוביל לנישואין אבל כיום אני מחפשת פשוט בחור נחמד שיהיה כיף להעביר איתו את הזמן אבל כפי הנראה הרושם שהבחורים מקבלים הוא אותו רושם כמו שההוא ציין איך אפשר לשנות את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחפשת סתם בחור נחמד מה לעשות ?????? - תגובה

איציק יצקן
    28/04/2012

מגנוליה יקרה,
    כדי למצוא בן זוג אכן את צריכה קודם כל להבין מ-ה את רוצה מעצמך (כמו שתארת: אופי הזוגיות - חופה? להעביר את הזמן? או כדומה) ורק אז - א-י-ז-ו זוגיות את רוצה.
    לפי תחושתי (ואני מדבר על תחושה בלבד) את לא ממש יודעת מה את רוצה.
    כדי לשנות - עלייך להפסיק לדבר על הרושם ולהתחיל לדבר על המהות ולבסס אותה.
    זה תהליך שמתחיל בלראות את מעגל החיים לך כולו כאשר הזוגיות היא רק חלק ממנו. כך תוכלי להיות בטוחה במה שאת רוצה ולגשת להשיג אותו.
    בקיצור - דבר ראשון שעלייך לעשות כדי שלנות הוא להתבונן במעגל החיים שלך ולצייר אותו.
    את יכולה לSMS לי את כתובת המייל שלך לפי הפרטים הרשומים בתחתית התשובה שלי ואני אעביר לך שאלון מעגל החיים ומשם תוכלי להמשיך הלאה.
    בהצלחות!
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו