המשך לבד במערכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לבד במערכה
    בודדה
    03/06/2012

קצת עם כל הקושי שגדלתי בקושי בילדות שלי לקחתי סמים השתוללתי בלי הכרה היזדיינתי בלי אהבה ...ואז התפכחתי עשיתי בגרות סיימתי את הלימודים התגייסתי לצבא וכל זאת אחריי שאבי עזב לחו"ל ואמא שלי עדיין הייתה שקועה בסמים מגיל 15 גרתי לבד עד גיל 18 אספתי את עצמי והתפכחתי בגיל 23 התחתנתי עם בחור לכאורה אדם טוב יפה שהתאהבתי בו לחלוטין וממנו אני לא מקבלת הכרה על כלום יש לי מערכת יחסים לא פשוטה בכלל ויש לי גם 3 ילדים קטנים אחרי ריבים גדולים מאוד עם בעלי ומשפחתו החלטתי לעזוב את הבית ולשקם שוב את חיי חזרתי לגור בעיר הולדתי השכרתי דירה והתחלתי לחיות ואז קרה במשך השנתיים האחרונות שהאחים שלי למחצה הם שהפנו לי את הגב וכל זאת בגלל הקינאה לאבא שלי מעריף עליי אהבה יותר מהם והם חושבים שאני מדברת עליהם עם אבי שהוא יתרחק מהם מה שממש לא נכון כי אני תמיד דיברתי איתו שאלה הם ילדיו והוא צריך להיות איתם בקשר תמיד הזכרתי לו את ימי ההולדת שלהם למרות שאף פעם הוא לא יתקשר אליהם לומר אפילו מזל טוב ...האישה הזאת אימא של אחיי נתקפה קינאה וכעסים כלפיי כל זאת בגלל שאחותי בת ה- 22 הייתה עובדת בלילות וכשהייתה חוזרת לבית אמא ,היא לא הייתה פותחת לה את הדלת ומכיוון שאני גרה בקומה מתחתיה הייתי נותנת לה לישון אצלי עד שיום אחד האימא שלה הצהירה בפניי שמיום שהגעתי לכאן נהרסו חייה לא האמנתי למשמע אוזניי תמיד היינו ביחסים טובים ואני מוכירה לה תודה גדולה שלקחה חלק בהתפתחות האישית שלי כבת אדם משם היחסים המשיכו להדרדר היא הייתה אומרת לאבא שלי שהוא אוהב תמיד ילדים שהם לא שלו כביכול הילדים שלי רק מה שלא הבנתי שהיא מתכוונת אליי אני צריכה לציין שאבא שלי לא האמין שהילדים שלה הם שלו עד שעשו בדיקת רקמות ויצא חיובי..לאחר תקופה של התעללות מצדה בא היום והיא הטיחה בפניי שאני לא הבת של אבא שלי וציינה שם של מישהו שאני שלו בהתחלה לקחתי את זה כפגיעה שהיא מכוונת אליי אבל אז התחלתי לשאול שאלות ומתברר לי שייש מצב שהיא צודקת מאותו רגע אני בתסכול מתמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לבד במערכה

הוספת תגובה

• המשך לבד במערכה - תגובה

גרשון מורג
    03/06/2012

ל"בודדה" שלום,
    אכן סיפור חייך נשמע כסיפור קשה ולא פשוט.
    אני מבין שהיה בך צורך לספר לנו את הסיפור כאן בפורום ואולי על ידי כך להקל על התסכול הנשמע ממנו וכפי שהחבר'ה אומרים "להוציא קיטור". זה בהחלט חיובי ואפילו רצוי.
    אך הפורום הזה הינו פורום לאימון אישי ואנו נשמח להשיב על שאלותיך, במידה יש כאלה.
    אז בקיצור: יש לך שאלה שנוכל לנסות להשיב עליה?
    בברכה,
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו