מאמן אישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמן אישי
    קרן
    17/02/2008

שלום לכן, אני מאד נהנית לקרוא את תשובותיכן ורציתי לשאול שאלה בנוגע לויכוח שהיה לי עם יחברתי. היא טוענת כי מאמן אישי הוא אדם שבדרך כלל מאוהב בעצמו, שלם עם עצמו לגמרי עד כי הוא מתנשא על אחרים. וכי כך זה אמור להיות כדי שהוא יעזור לאחרים, כשבמקביל הוא שואב מהם כוח לעצמו ויחד עם זאת מתמלא כדי לעזור להם. אני לא מסכימה עם זה ולצערי נתקלתי בהרבה מטפלים שזקוקים לטיפול בעצמןםץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאמן אישי

הוספת תגובה

• קרן היקרה

הילה פורטיס טויטו
    17/02/2008

מאמן ששם את עצמו במרכז האימון ומרוכז באישיות הכובשת שלו בעוד הוא מאמן, חוטא למטרת האימון, לוקה בחוסר הקשבה, אינו מעצים את המתאמן ומנהל אימון על-פי אג'נדה אותה קבע מראש, אשר עונה על השאלה - מי הוא יהיה עבור עצמו, ולא עבור המתאמן.
    מאמן המתנשא מעל המתאמן שלו הוא מאמן שמייצר לעצמו ערך עצמי מדומה. זהו אדם שמרגיש חזק כאשר הוא נמצא בעמדת כוח ליד מישהו בעמדה נמוכה יותר. מאמן כזה יקח על עצמו את כל האחריות להצלחת האימון שוב, יחטא למטרת האימון, קרי, להעביר למתאמן את האחריות להצלחה שלו.
    מאמן שאינו מתנשא בוחר את המתאמניו על-פי התאמתם לאימון ומידת התרומה שהאימון יכול להעניק להם.
    מאמן 'מתנשא' הוא מאמן שלא יחזיק מעמד כמאמן, שיש לו גם מתאמנים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו