מחויבויות ורצונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחויבויות ורצונות
    ליאורה
    24/06/2012

איך בתוך כל ההתחייבויות של העולם הזה מצליחים לעשות מה שבאמת רוצים? יש לי רצון מסוים, אבל אני לא בטוחה שהחיים הנוכחיים יאפשרו לי להוציא אותו לפועל.

מצד אחד עומדת האפשרות "להצליח" בקריירה ומצד שני הרצון שלי פשוט להיות במקום שאני רוצה להיות בו אפילו רק כדי להבין איך לחיות נכון

ובתוך כל זה יש לי את הפחד שאחרי שאעשה צעד לכיוון אותו מקום שאני רוצה להיות בו אני פשוט אתחרט ואפול, ואז אצטרך לשקם את הקריירה שלי מחדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחויבויות ורצונות

הוספת תגובה

• מחויבויות ורצונות - תגובה

איציק יצקן
    24/06/2012

ליאורה יקרה,
    מעניין: את מכניסה את "להצליח" בקריירה לתוך מירכאות ומניחה אותו בצד אחד של המאזניים ובצד השני של המאזניים את מניחה את "לעשות את מה שאת רוצה". מתוך כך אני מבין שעבורך הצלחה בקריירה היא מחויבות - האם אני צודק? עכשיו אני רוצה לדעת מה את ר-ו-צ-ה? מהו המקום בו את רוצה להיות?
    לפני שאת "קופצת למים" כדאי לבחון את הקונפליקט הפנימי ולשם כך צריך לענות על השאלה: מ-ה הרצון שלך? אני מציע לך להתחבר לרגע לעצמך, לעשות שתי רשימות: האחת - של דברים שאת משתוקקת אליהם באמת והשנייה - של דברים שאת עושה בפועל. זאת רק הבדיקה הראשונה בדרך לגלות איך לחיות נכון. אחר-כך יהיה עליך אולי לקחת סיכון, מחושב, לאט.
    זכרי - תהליך של שינוי אינו עובר בהכרח דרך פחד.
    אני אשמח להתעדכן ולהמשיך ללוות.
    בהצלחות,
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי סיכון ותנועה

אפרת אליהו
    24/06/2012

הי
    הפחד שאת מתארת הוא טבעי
    כאשר חושבים לעשות שינוי,
    בייחוד כזה שמערער את הנוחות והביטחון שלנו.
    מצד שני אם לא מנסים לא יודעים מה מרוויחים
    וגם הקול הזה שלך רוצה להישמע.

חשוב לדעת לנהל את הפחדים שלנו
    דרך אחת היא לבדוק עוד אפשרויות שתוכלי לעמוד בהם
    למשל לא להתפטר ישר אלא לעשות שינוי טבעי יותר וחופף
    לגבי הפחד מכישלון במידה ותעשי הסבה מלאה למימוש הרצון
    חשוב לעשות שיקולים מתאימים
    ולתת אמון גם בתהליך
    הקפיצה למים היא תמיד לטובה
    ושום דבר לא הרסני באמת
    וחשוב ללמוד זאת ולהיות נוכח באמת הזו.

תתני לעצמך צ'אנס
    ותבדקי את הדרך
    מקווה שזה עוזר לך,

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו