ראיון עבודה מוצלח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראיון עבודה מוצלח
    מחפשת פתרון
    27/06/2012

איך אפשר להצליח בראיון עבודה אם המעסיק תמיד מחפש את האופציה הזולה ביותר ועם הכי הרבה ניסיון והכי הרבה מלצות? אז איך מישהו לא עם הרבה ניסיון יכול להצליח גם????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראיון עבודה מוצלח

הוספת תגובה

• ראיון עבודה מוצלח - תגובה

איציק יצקן
    27/06/2012

שלום ל"מחפשת הפתרון",
    איך להצליח בראיון עבודה?
    קודם כל לשנות את הגישה: להפסיק לחשוב על זה ש"המעסיק מחפש תמיד את האופציה הזולה ביותר" (כי אז תקריני חוסר ביטחון וחוסר אמון במעלותיו של המראיין ואיש לא יקבל אותך) ולהתחיל לסגל אורח מחשבה של: " בטח יש מי שצריך אותי, כי למרות שאולי אין לי מספיק ניסיון - אני מלאת אנרגיה ויצירתיות". כך תגיעי אל הראיון מלאת ביטחון, אנרגיה וחיוניות.
    לייצר מודעות למעלות שלך ולציין אותן בעקשנות.
    לאסוף המלצות ולהציג אותן מול המראיין.
    להוריד את סימני השאלה או לפחות לצמצם אותן מ-4 ל-1.
    אלו תהליכים שעושים אותם באימון. את יכולה להתחיל אותם ביומיום ולראות עד כמה הם פשוטים ומשפיעים.
    בהצלחה.
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בהכרח

אפרת אליהו
    27/06/2012

הי אני מבינה את התסכול אך אני מבטיחה לך שמראיינים לא מחפשים דווקא את בעל הניסיון וההמלצות - זה כן עוזר ובעל משקל אך מראיין גם מקבל החלטות הרבה על סמך הרושם שהאדם תורם ונותן לו ולפעמים אף יתן הזדמנות לאדם המתאים. אם תצליחי להראות ולשדר מוטיבציה, כישורים ויכולת התפתחות גבוהה - בטוח תמצאי את המראיין שיקח אותך! אל תתייאשי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו