גננת או שליחות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גננת או שליחות?
    אביב אור
    09/07/2012

אני בת 38אמא לילדה בת 5 מקסימההה.
    אני מורה וגננת במקצועי.
    מזה 7 שנים אני עובדת עם נוער בסיכון ומלמדת באהבה רבה.אבל לא היו לי מעולם מספיק שעות עבודה והפרנסה היתה קשה.(אומנם לא חיפשתי מסגרות נוספות רק נצמדתי למסגרת אחת).
    עד עתה זה התאים לי כי הייתי בבית עם הילד(עד ללגילל 3) מאז שנכנס לגן עבדתי גם כגננת כדי להגדיל את ההכנסה .
    כאשר עבדתי במעון עם בני 2-3 הרווחתי כמו מטפלת כי לא מחזיקים בנעמת גננות לגילאים אלואבל נהנתי מאד בעבודה.והי אפשר להשיג שעות.
    השנה נכנסתי למשרד החינוך, עבדתי שם השקיעתי המון הצלחתי יפה בעבודה אולם לא היה לי סיפוק מעבודתי כיוון שכגננת עם 35 ילדים קשה עד בלתי אפשרי לעזור לחלשים , עליי לרצות את ההורים אחרת הם מתלוננים לפיקוח אם דבר מה לא נראה להם , סייעות שלא ששות לעבוד כפי שצריך בקיצור הכל יש אבל אין לי סיפוק שהצלחתי וסייעתי לילד באופן משמעותי.מה עליי לעשות? לבחור במסגרת שלא תספק אותי רוחנית אבל "תכניס כסף" או להצמד לדרך שלי לאמת שלי ולהיות מאושרת בעבודתי? האם אני ילדותית?
    האם עליי ללמוד להתפשר כמו כולם ולא ל"חפש" את עצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גננת או שליחות?

הוספת תגובה

• גננת או שליחות? - תגובה

איציק יצקן
    09/07/2012

אורלי יקרה,
    מאמן אשר מכבד את עצמו ואת מקצועו לעולם לא יאמר לך להתפשר, בטח לא לפני שיכיר אותך לעומקך.
    כמו כן, דבר ידוע הוא במחוזות האימון שאדם שמוצא בקריירה שלו את המלהיב ועושה במקצועיות את עבודתו (טוב במה שהוא עושה) - יהיה מאושר ומניסיוני גם הכסף לא יאחר לבוא. ואם הכסף לא בא אז נכון למצוא מה מונע ממנו להגיע.
    ובחזרה אליך - אפילו המכתב הזה שלך מצביע על כך שאין צורך בפשרה: את אוהבת את העבודה ואת טובה בה והשאלה היא רק לגבי התנאים (שכר? שעות? קושי?).
    ניכר שאת לא יכולה לעשות דבר שאין בו משמעות עבורך. לכן, מדברייך נראה לי שיש לך שתי אפשרויות:
    האחת - להישאר בעבודה עם משמעות, השנייה - למצוא את המשמעות בעבודה.
    נראה לי שנכון להתחיל ביש ולמצוא את המשמעות (ואת התנאים, גם הם דבר משמעותי) ואם לא ילך - למצוא את העבודה המשמעותית.
    אני עדכני אותנו,
    בהצלחה,
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר גם וגם

אפרת אליהו
    09/07/2012

התסכול מובן
    אל תוותרי על אהבתך
    אלא תנסי לחפש שילוב של מה שאת אוהבת עם פרנסה טובה
    ממליצה לחשוב יותר יצירתי
    לדוגמא אם אהבת את העבודה עם נוער בסיכון
    לחפש תפקידים טיפוליים אחרים מול נוער
    מוזמנת לשוחח עמי טלפונית אם תרצי כדי שאבדוק עמך עוד רעיונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו