מודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג
    שאלה
    01/09/2012

מכובדיי שלום...
    תודה רבה מראש על העזרה
    אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית על המקרה שלי..

אני בן 27, מהנדס בהשכלתי...שנה שעברה סיימתי את הלימודים, ואני מחפש עבודה בתחום שלי אך כמשרה זמנית אני עובד בתור מתרגל באוניברסיטה...הלכתי לאינספור ראיוניות ובכולן קיבלתי תשובה שלילית..באיזו שהוא שלב באמת שהתחלתי להתייאש והרמתי יידים.ניסיתי להבין ולנתח למה בכל ראיון אני נופל ואני הלכתי לאחראית באוניברסיטה שמטפלת בבוגרים שסיימו את התואר...היא עשתה לי סימולציה ויישמתי את מה שהיא אמרה לי אבל עדיין באמת שממש לא הולך אחרי אינספור ראיוניות.
    אני יודע שצריך כנראה לשנות אולי גישה/תפיסה...
    חוץ מזה, אני מטבעי בחור מאוד ביישן וסגור ...מגילאי התיכון ועד היום בעצם...והדבר הזה ממש פוגע בי מכיוון שמאוד קשה לי להתחיל עם בנות...מאוד מאוד קשה לי..
    לדבר סתם ככה עם בנות אין לי בעיה אבל הבעיה היא בלהתחיל איתן...ואני אישית מאוד רוצה זוגיות...יש לציין שלא היה לי מערכות יחסים רציניות בעבר אלא רק סטוצים שלא עלו יפה..ובנוסף על כך גם מבחינה מינית אין לי ניסיון (בתול) למרות גילי.
    גם מה שמביא אותי לדיכאון מאוד חריף בחודשים האחרונים...כי החיים שלי מתנהלים בין הבית (אני גר עם ההורים) לבין העבודה, אני מסתגר וממעט לצאת ולהכיר אנשים...בבקשה תעזרו לי כי אני חייב עזרה...!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג

הוספת תגובה

• מודאג - תגובה

איציק יצקן
    07/09/2012

יקירי,
    אכן אתה צודק - אתה צריך לשנות את ההשקפה שלך על העולם ובעיקר על עצמך. להבין שאתה לא באמת ביישן אלא מתבייש בסיטואציות מסוימות (עובדה אתה מוכשר ויודע להיות בקשר עם התלמידים כמתרגל) להבין שאתה כן יכול להיכנס למערכת יחסים - אבל אולי צריך למצוא בעצמך תשוקה או להסיר פחד.
    אתה מדבר על שני דברים בו זמנית - בית - עבודה, ויש הורים ברקע. בשיחת אימון ראשונה מציירים ביחד עמך את ה"מפה" של מעגל החיים שלך, מרכיבים את הפאזל כך שקודם כל תהיה לך התמצאות במה שעובר עליך בחיים ומשם תוכל לנצל את כושר המודעות המפותח שלך כדי להתקדם באומץ הלאה .
    בהצלחה,
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו