מחפשת פסיכולוג העובד בקואצ'יניג.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת פסיכולוג העובד בקואצ'יניג.
    ריקי
    18/09/2012

שנה טובה.
    מחפשת קואצ'ניג באמצעות פסיכולוג מאיזור חיפה, שעובד גם באמצעות אמון ממוקד מטרה.
    תודה.
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הערה להודעתי הקודמת

ריקי
    18/09/2012

פסיכלוג/ית, שעברה הכשרה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה להודעתי הקודמת - תגובה

גרשון מורג
    20/09/2012

שלום לך ריקי,
    תודה שפנית אלינו.
    אישית, איני מכיר שום "פסיכולוג שעובד באמצעות אימון ממוקד מטרה ועבר הכשרה בנושא", כהגדרתך.
    אני מאחל לך שתצליחי למצוא מישהו שיענה להגדרה הנ"ל, אך מעניין אותי לדעת איך הגעת למסקנה שזה בדיוק-בדיוק מה שאת צריכה... האם עברת איזה אבחון מוקדם שהומלץ לך להגיע לאדם שעונה לקריטריונים הללו?
    אם ברצונך להכנס לתהליך אימוני, הרשי נא לי להציע לך לא להשען רק על תארים (אין שום רע בהם..), אלא בעיקר על אישיותו של בעל/ת המקצוע ועל ה"כימיה" שנוצרת או לא נוצרת בין מאמן למתאמן בתהליך האימון.
    בלי תארים אפשר גם להצליח בתהליך, אך אי אפשר להצליח ללא כימיה ואמון בין הצדדים.
    ועוד משהו, לעתים קרובות אותה "מטרה" שאנו רוצים להשיג או לפטור הינו בסך הכל סמפטום או ביטוי של משהו אחר ויותר עמוק (ולאו דוקא באותו "תחום של המטרה").
    אז בסיכום, אני מציע לך לאפשר יתר גמישות בחיפושים אחרי המאמן/ת המתאים/ה. תפגשי עם כמה וכמה מאמנים לשיחה ואני בטוח שתזהי מתי תגיעי לאיש/ה המתאים/ה.
    בהצלחה ושנה טובה!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו