איזון בין עבודה לחיים הפרטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזון בין עבודה לחיים הפרטים
    אנונימית
    29/09/2012

שלום,
    אני עובדת בגן ילדים,בשנה הקודמת עבדתי בתור מחליפה בגן בעיר חצי משרה ולא הרבה שעות,השנה התחלתי לעבוד בקיבוץ משרה מלאה. וכשאני מסיימת לעבוד וחוזרת הביתה אני מוצאת את עצמי לא עושה כלום מעבר למס' שעות במחשב ואני נרדמת בשעות המוקדמות של הערב ,אני חסרת אנרגיות,מיואשת ומאוד מבואסת שהיום שלי מסתיים בחמש אחר הצהריים. לא חסר לי חברות, ולא חסר לי מה לעשות בשעות שאני מסיימת לעבוד,אבל אני דוחה את הכל בכדי לישון ולנוח,אני בחורה צעירה וזה מאוד מתסכל אותי. איך אני יוצאת מהמצב הזה ומתרגלת לחיים החדשים. בנוסף רצוי לציין שאני סטודנטית לחינוך וחוזרת ללמוד בסוף החודש שזה עוד יותר מתסכל אותי שיצטרף משהו נוסף שגם עם המצב הנוכחי אני לא מצליחה להתמודד.

היית ממליץ על אימון אישי? מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזון בין עבודה לחיים הפרטים - תגובה

גרשון מורג
    29/09/2012

שלום לך אנונימית,
    בהתאם למה שאת כותבת, שאת בחורה צעירה ומרגישה חסרת אנרגיות וכנראה עייפות קשה שמשפיעה על איכות החיים שלך, לפני כל דבר אחר הייתי ממליץ להתייעץ על העניין עם רופא המשפחה שלך. הוא בודאי ימליץ על כמה בדיקות לראות האם הבעיה אינה נובעת מאיזה חוסר איזון בפיזיולוגיה שלך, כגון חוסר בויטמינים או ברזל או משהו דומה. זה דבר ראשון לעשותו, למיטב הבנתי.
    בנוסף, הייתי ממליץ לך לבצע הרפיה של הגוף במשך כ 20-30 דקות כאשר את חוזרת הביתה מהעבודה ולא להכנס ישר למחשב או לפעילות אחרת. זה יכול למלא אותך לאנרגיה חיובית לעוד כמה שעות של פעילות לאחר ההרפיה. אם את לא יודעת להכנס להרפיה, זה קל מאד ללמוד. חפשי באינטרנט.
    כל הנ"ל אני מציע לפני שתגשי לתהליך של אימון אישי, למרות שהפורום הזה הוא פורום לאימון אישי.
    אם לאחר הבדיקות הנ"ל והנסיון בהרפיה מתברר שאין שינוי והבעיה הינה בתחום הנפשי, אז יתכן שיש מקום לבדוק כניסה לתהליך אימוני.
    בהצלחה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך.

אנונימית
    29/09/2012

יש לי בהחלט חוסר ברזל אך ברמה מועטת אני לוקחת צמחי מרפא המשולבים בו ברזל ועוד צמח נוסף של אנרגיה..ואין שינוי.

מעבר לבדיקות דם שעשיתי לפני מס' חודשים היית מציע דבר נוסף?

אני אנסה את ההצעה לגבי הרפיה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך. - תגובה

גרשון מורג
    29/09/2012

אין לי מה להוסיף מעבר למה שהצעתי. אך אם הבדיקות היו לפני מספר חודשים, כפי שאת אומרת, הייתי חוזר ומתייעץ עם הרופא ומדגיש את מצבך העכשווי.
    בהצלחה וחג שמח!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו