שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אמירה
    30/09/2012

אני מתכוונת להתחיל ללמוד קוצ'ינג. מעוניינת באימון לתזונה נכונה ואימון אישי. הבעיה שיש הרבה בתי ספר לאימון בארץ ואין לי ידע וכלים לבחור את בית הספר הטוב ביותר.
    אשמח להמלצות או אינפורמציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

איציק יצקן
    30/09/2012

אמירה יקרה,
    המלצה ישירה מנוגדת לרוח הפורום הזה.
    הדרך הטובה ביותר להתחיל למצוא בית ספר נכון לאימון הוא לחפש דרך אתר לשכת המאמנים וכן בגלישה חופשית תחת הכותרות" קורס להכשרת מאמנים" בתוספת של המילה "אורח-חיים בריא" ו/או "תזונה". אחרי שתיצרי רשימה של כמה מקומות אפשריים את יכולה להתחיל להתקשר ולהתרשם ולרשום.

בהצלחות,

איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית ספר לאימון

דניאלה
    01/10/2012

שלום לך!
    שמי דניאלה אני לפני שנה וחצי סיימתי את לימודי האימון בבית הספר קואצ'רס סקול ממליצה לך בחום ללמוד שם יש שם מרצים פשוט מדהימים!!!!בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך להודעה

דניאלה
    01/10/2012

שכחתי לרשום משהו קטן שלמדתי את קורס מאמני תזונה של בית הספר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו