מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללכת או לא ללכתשלומי שטרית22/10/2012
אני גבר בן 35 ומחר אני אמור להיות מוזמן לראיון עבודה בחנות חדשה. אך יש שם בוסית אישה נוקשה ובפעמיים שדברה איתי הרימה את קולה בלי סיבה הגיונית כדי להבהיר שהיא הבוס ושאסור לי להביע את דעתי ,אפילו לא הסכימה לתאם איתי אם הזמן שבו הראיון העבודה מתבצע מתאים לי לפגישה או לא . אני מתלבט מאוד אם לגשת לראיון העבודה כי אני מכיר את עצמי כאדם עם הרבה רעיונות שזקוק לביטוי עצמי ולא נראה לי שהבוסית שם גמישה מספיק להקשיב לאדם אחר.
מה עושים במצב כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת או לא ללכת - תגובה
גרשון מורג23/10/2012שלום שלומי,
אני רק יכול להגיד מה אני הייתי עושה במקומך. לא בטוח אם זה יתאים לך, אתה תשפוט.
אני הייתי הולך לפגישה ללא שיפוט מוקדם, שומע, מתרשם, שואל שאלות ואם בסופו של דבר העניין נראה לי חיובי (רק אם נראה לי חיובי), אז הייתי מסביר איך אני רואה את השתלבותי בעבודה ובודק האם זה מתאים למעביד.
מה יש להפסיד?
בהצלחה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת או לא ללכת - תגובה - תגובה
איציק יצקן23/10/2012שלום שלומי,
אני מחזק את תשובתו של גרשון הקולגה שלי ומוסיף עליה:
מתוך דבריך אני מבין שאתה אמנם רוצה לעבוד אבל יש לך גבולות ומתוך כך אני מניח שאתה לא לחוץ מדי על למצוא עבודה.
כמובן ש(כמו שגרשון אמר) אם תיגש לריאיון נינוח אין לך מה להפסיד, ואני מציע כאן משהו שיאפשר לך ל-ה-ר-ו-ו-י-ח: גש לריאיון מתוך הבנה שבכל מקרה העבודה שאמורה להתאים לך היא כזאת שמאפשרת לך להביא לידי ביטוי את היוזמה והיצירתיות שלך - תגיע כמי שזה תנאי עבורו ותהיה בראיון א-ת-ה (מקרין רוח ביטחון יוזמה ויצירתיות) ואז, אם המראיינת לא תקבל אותך (כי היא חוששת מאנשים כמוך) אז ממילא העבודה לא מתאימה לך ואתה לא מתאים לבוסית, אבל מה שתרוויח זאת ה-ת-נ-ס-ו-ת של איש שהביא את עצמו האמיתי לראיון וחווה מה זה להיות הוא עצמו ואיך זה מפעיל אנשים מולך. כך תחול הבחירה הטבעית. הרווח הנוסף הוא בכך שאתה כבר מוכן יותר לריאיון הבא, מול אנשים שאולי ירגישו שהם מבורכים מאיש יוזמתי ויצירתי - הם יהיו ה-ב-ח-י-ר-ה ה-ט-ב-ע-י-ת.
אני סקרן לשמוע מה תוצאות הריאיון, ואשמח אם תשתף אותנו בתוצאה ובחוויה.
בהצלחות,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)