מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת מאד באימון אישי....סרי02/03/2008
בת 25, אקדמאית,פותחת עסק. המון אמביציה ומעט כלים. מתקשה מאד גם להתניע את הקריירה וגם בחיי האישיים. הבעיה העיקרית, בעצם היחידה כרגע, זה מימון האימון האישי. אשמח לעצות והצעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב לפתיחת העסק!
הילה פורטיס טויטו02/03/2008הי סרי,
קודם כל מברוק ואכן אימון אישי בשלב הזה הוא אפקטיבי ונכון אסטרטגית. יש המון בתי ספר לאימון שהסטודנטים שם מחפשים את מי לאמן. הם מקבלים הדרכה אישית על כל אימון והאימונים הם מאוד זולים ואפילו בחינם. צרי קשר עם אחד מבתי הספר ואני בטוחה שתמצאי שם מישהו שיכול לאמן אותך.
אם תחליטי בכל זאת להתאמן אצל מאמן יותר מנוסה, או שמתמחה התחום העסקי, תוכלי לשלם בתשלומים, וידוע באימון - שהוצאה על אימון היא לא הוצאה אלא השקעה. השקעה שתחזיר את עצמה ובגדול. אז תחשבי על זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
סרי04/03/2008תודה על התגובה המהירה:). תוכלי להמליץ לי על בתי ספר מובילים בתחום? לא הייתי רוצה ליפול על משהו לא מקצועי בגלל חיפוש לא מוצלח בגוגל... אגב, הייתי רוצה אימון אישי ועסקי משולב.
ובכלל כמה בממוצע אמור לעלות אימון? עד כה הייתי בייעוץ רק בתות, וההצעה שלהם נראתה לי מאד יקרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרי - מכללות מובילות בארץ
הילה פורטיס טויטו28/05/2008הי סרי,
נתחיל מהמכללות המובילות:
קוצ'מי
אימושן
CTI
קוצ'ינג אינטראקטיב
ולגבי שאלתך השנייה - כמה אמור לעלות אימון:
מאמן מתחיל: 150 ש"ח לאימון
מאמן מנוסה וותיק: 250-600 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)