לימודי קואצינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי קואצינג
    קרן כהו
    24/12/2012

שלום,
    התחלתי בחודשים האחרונים להתעניין בתעודת קואצינג'
    נוכחתי לדעת שישנם מספר קבוצות אשר תחתם כל מוסד לימודים שייך- איק"א, לשכת המאמנים
    התעניינתי במכללה הבינלאומית לאימון וניהול-ICCM ורציתי לדעת האם מכללה זו נחשבת לטובה (ואם לא אילו מקומות היית ממליץ יותר), האם זה משנה אם המוסד אינו מוכר ע"י הקבוצות המוכרות בארץ , והאם יש אפשרות בסוף התהליך להיות שייכת לאחת הקבוצות המוכרות
    אני מצטערת מראש אם יש בלבול בדבריי, אני פשוט רוצה להחליט את החלטה הנכונה ביותר במקום עם הכלים הטובים ביותר
    בתודה מראש-קרן כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי קואצינג

הוספת תגובה

• לימודי קואצינג - תגובה

איציק יצקן
    03/01/2013

שלום קרן,
    לשכת המאמנים מאגדת מאמנים מכל מיני בתי ספר ומכל מיני תפיסות.. המבחר רב והבחירה היא מתוך מגוון של אפשרויות. איק"א הוא גוף מלמד וגם מאגד מאמנים. אני מנוע מלהמליץ על בית ספר ספציפי ולכן מה שאני מציע זה קודם כל לבדוק עם עצמך מה השאלות שלך ולרכז אותן ועם זה ללכת לבקר בכמה בתי ספר, להיפגש עם הנציגים וללכת להרצאות מבוא. לאט לאט יהיו עוד תשובות וגם יתעוררו עוד שאלות. לאט תתגבש ההחלטה.
    בבדיקה בין בתי הספר אני מציע לבדוקקודם כל מה אורך התכנית ומה היא כוללת וכן עד כמה הליווי לתוך עבודתך כמאמנת הוא צמוד. כמובן שצריך לבדוק האם התעודה היא מקובלת על לשכת המאמנים.

בהצלחות,

איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו