מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מוצאת כיוון בעבודהמיטל31/01/2013
אני בת 30 נשואה באושר עם ילד ועוד אחד בדרך. גרים בבית שקנינו וכביכול מסודרים.
הבעיה היא שאני לא מוצאת את עצמי מבחינה תעסוקתית.
אחרי התואר הראשון עבדתי שנה בעבודה במעבדה שלא אהבתי. לאחר מכן עשיתי הסבה להוראה ולאחר שלוש שנים ברחתי מהתחום מהסיבה העיקרית של בעיות המשמעת. כיום אני לא עובדת ומאוד חוששת לעתידי המקצועי, אני מרגישה כבר "זקנה" לעומת הצעירים שמסיימים עכשיו אוניברסיטה וחוששת שהעובדה שעזבתי כבר שני מקומות עבודה בטווח של חמש שנים לא יהיו לטובתי. הסיטואציה הזאת של חוסר וודאות בנוגע לעבודה עתידית משפיע עלי נפשית.
האם יש מקום לקבל יעוץ מקצועי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מוצאת כיוון בעבודה - תגובה
איציק יצקן02/02/2013מיטל יקרה,
ראשית ארגיע אותך ואומר שלא צריכה להיות בעייה כלשהי למצוא עבודה עבור"זקנה" בת שלושים ואפילו ישישים בני 40 עדיין נדרשים בשוק.
מתוך מה שאת מספרת יש הבדל גדול בין מיטל החיה באושר בתוך משפחתה לבין זאת שלא מוצאת עצמה בעבודה. לכן אני "חושד" מיד שיש לבדוק את האיזון בין הפנים (בית) לבין החוץ (עבודה). אחר כך כמובן יהיה עלינו לבדוק עוד דברים בתוך מעגל החים הרחב שלך ובעיקר לבחון עד כמה את רוצה להיות ליד ילדך וכמה זמן את ב-א-מ-ת מוכנה להקדיש לעבודה. או אז ניגש לבחון מה מהות העבודה בה עבדת במעבדה, למה לא מצאת את עצמךשם ומה הן היכולות שלך ומה הם הדברים שאת א-ו-ה-ב-ת בעבודה:כך נגלה איזו עבודה מתאימה לך. אני בטוח שאם תגשי לעבודה התואמת את כישורייך ואת הכיף שלך, ותקדישי לה רק את הזמן המתאים לך בחיים - ההצלחה שלך תהיה מובטחת.
בהצלחה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)