בעיה בחשיבה שמונעת ממני להתפתח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בחשיבה שמונעת ממני להתפתח
    אלי
    23/05/2013

שלום, אני בן 26, עובד צלם בתור עבודה משנית.
    בתקופה האחרונה הגעתי לכל מיני תובנות בחיים אחרי שהתאכזבתי אינספור פעמים מאנשים.
    אבל התובנות האלה קצת סותרות את המצב שעליו אני רוצה להגיע.
    מצד אחד, לפעמים אין לי כח לאנשים, בא לי את השקט שלי, את הלבד שלי, לבוא לעבודה הקבועה שלי, לעשות אותה וללכת הביתה.
    אבל מצד שני אני רוצה להתפתח בתחום הצילום, אבל בשביל זה צריך ליצור קשרים עם אנשים,לקוחות וכו'...אבל הרי אין לי כח אליהם כ"כ, אוהב את השקט שלי.
    מצד אחד יש לי ציוד של אלפי שקלים ואנשים מעריכים את עבודתי, אבל מנגד אני לפעמים מעדיף לקחת צעד אחורה לפני הפריצה שלי. אולי סוג של פחד מהצלחה, או פחד שאנשים שלא "שמים" עליי וכו'.
    מצד אחד, אני רוצה להתרכז בלימודים,חדר כושר,משפחה וכו', אבל מצד שני אני הולך עושה קורס יזמות ומנסה לפתח את העסק. נכון זה לא סותר, אבל עדיין יש משקל לזמן, ואני לא נותן זמן למשהו שאני כ"כ אוהב, שזה צילום. אולי מפחד?
    מה אפשר לעשות? איך אפשר לטפל בזה ולדעת באמת מה אני רוצה מעצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה בחשיבה שמונעת ממני להתפתח - תגובה

איציק יצקן
    24/05/2013

אלי יקירי,
    אתה צודק לגמרי ואתה נותן את כל התשובות בעצמך. אתמצת בעבורך את העיקר:
    אפשר גם וגם,
    גם להתפתח מבחינה מקצועית וגם עדיין "להמשיך לחיות"
    קרוב לוודאי שהבעיה היא במחשבות, אתה חושב יותר מדי והמחשבות מעסיקות אותך לשווא.
    תפסיק לפחד והמחשבות יירגעו,
    תפסיק לחשוב יותר מדי והפחד ייעלם.
    תפסיק לפחד והמחשבות יירגעו,
    תפסיק לחשוב יותר מדי והפחד ייעלם.
    וכן הלאה וכן הלאה. התהליך פשוט וקיים בטבע של כל אחד. אתה פשוט צריך לסמוך על עצמך שאתה עושה את הדבר הנכון ואז ללא ספק תצליח.
    בהצלחות,
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו