מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימאס לידור07/09/2013
אני ילד בן 15 , ולאחרונה איבדתי את החברים שלי (ובגלל שהם יותר מקובלים ממני בבית הספר , אני איבדתי עוד המון חברים והרבה ילדים לא מתייחסים אליי)
אין לי מה לעשות אף פעם ואני מרגיש שנימאס לי כבר מהחיים שלי .
הכל משעמם ואותו הדבר , נימאס לי מהמשפחה שלי , מאחותי, מהאוכל שלי , מההרגלים שלי , מהבית שלי , מהחדר שלי.
עכשיו למזלי עומדת להסתיים חופשת חג שבה לדוגמא אני ישבתי בבית כל הזמן ולא עשיתי כלום והשתעממתי ואין לי מחשב (הוא לא עובד) אז אני כל הזמן בפלאפון וקשה לי (הרבה פעמים אני הולך למיטה שלי ושוכב שם ולא זז) ועכשיו ההורים שלי רואים סרט בסלון ואני יושב במטבח כבר שעתיים.
ואני לא יודע איך אני יכול לשנות את החיים שלי , או להוסיף להם משהו שיוסיף לי קצת אור וסיבה לחיות (והוא לא תוכנית מעניינת בטלוויזיה-כי עד עכשיו זה הריגוש הכי גדול בחיים שלי).
ועצוב לי כי עוד מעט יש שוב פעם חגים והפעם במשך 16 יום ואני לא אשרוד 16 יום במטבח ! עדיף כבר לא לחיות מאשר לראות 24 שעות שידורים חוזרים ותוכניות בוקר .
אני מרגיש חולני, חולה נפש, עקרת בית שאין לה חיים!
אני כל כך צעיר ואני הגעתי למצב שאני לא יוצא מהבית !!!!!
אני לא יודע איך אפשר לעזור לי אני פשוט מפרסם את שהשאלה הזאת בהרבה פורומים וכל פעם שאני מפרסם אותה אני מרגיש מטומטם חבל על הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימאס לי - תגובה
גרשון מורג07/09/2013שלום ינאי,
אני יכול להבין איך אתה מרגיש. דברים כפי שאתה מתאר קוראים לעוד חבר'ה בגילך ואני יכול להבטיח לך שלמרות שהחיים שלך נראים לך ממש-ממש על הקרשים, הם נראים כך מכיוון שכך אתה מסתכל ומפרש אותם.
אבל אני לא מתווכח עם רגשות ואם כך אתה מרגיש, אז זה לגיטימי...
אני הרבה יותר מבוגר ממך ועברתי לא מעט בחיים ולמדתי שאין שתי פרשנויות זהות לכל אירוע שתחשוב עליו. שני אנשים שונים, יפרשו אירוע אחד בשני אופנים שונים.
בגלל זה אני רוצה לשאול אותך האם אתה שיתפת מישהו אחר (מלבד השיתוף הזה בפורום) במה שאתה מרגיש? אולי ידיד, אולי בן-משפחה, אולי מורה?
מאוד חשוב לשתף מישהו אחר בעל הבנה וניסיון חיים מכמה סיבות:
א) פתאום אפשר לקבל תצפית שונה על הבעיה ולגלות שניתן לגשת אליה אחרת.
ב) אותו אדם יתכן שיוכל להיות לעזר, להקל עליך.
ג) יתכן שאותו אדם יידע להפנות אותך למישהו אחר לקבלת עזרה, וכו'.
אשמח לקבל תשובה לשאלותי ונראה איך נמשיך משם.
בינתיים, אל-יאוש. אין דבר שלא ניתן לפתור אם אנו פתוחים לרצות ולקבל פתרון.
שבוע טוב!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)