שאלה חשובה הכוונה לתעסוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה הכוונה לתעסוקה
    א
    27/03/2008

אני בחורה כבת 30 מתגוררת בצפון זה שנים שאני לא מצליחה למצוא תעסוקה

חשיבתי איטית אני אדם דיי סגור בחברה בעיות של ליקויי למידה לכן מעזיבים אותי מעבודות

משתעממת מהר מהעבודות וניסיתי מגוון של עבודות אין באפשרותי לשלם עבור פסיכולוג קואוצ'ינג אבל איך כן אני יכולה למצוא כיוון תעסוקתי

ללא השכלה כלל בגלל הליקויי

כיצד ניתן לעקוף את הבעייה קשה לי לשבת בבית החברים מתמעטים ולא מצליחה למצוא זוגיות

מעגל קסמים כזה שמכניס לעצבות מה עושים??

כדיי להחזיק במקום עבודה ולהתמיד בכך כיצד מוצאים כיוון לא מתאים לי להיות עצמאית??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפרת היקרה

הילה פורטיס טויטו
    28/03/2008

אני קולטת שבהחלט לא קל לך כרגע. את מודעת לכל מה שלכאורה מעכב אותך ובכל זאת, אינך מרגישה שיוצאת ממעגל הקסם הזה. במקביל, כנראה שדווקא כן התחלת להתאמן ולצאת ממנו - וזאת לאור המייל הזה ששלחת אלינו. את רעבה לשינוי וזה ניכר בכתיבתך. הישארי באותה אווירה ואנרגיה והמשיכי בקצב עולה להיטיב עם עצמך ועם חייך. את יודעת בדיוק מה יעזור לך ומה את צריכה.

הצעותיי -
    1. אם ללכת לאימון - אז יש מאמנים שמתמחים בעבודה עם אנשים בעלי לקויי למידה, וזאת תהייה מתנה ענקית אותה את יכולה לתת לעצמך!
    2. ספרים!!! בעניין הזוגיות והדימוי העצמי שלך - אני ממליצה לך על ספר אימוני וקריא בהווייתו - "זוגיות מוצלחת" של ד"ל פיל מקג'רו.

הרבה הצלחה,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו