מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ משפיע על החייםאורי19/11/2013
שלום רב, יש ליש אלה על התמודדות עם הלחץ. יש עלי לחץ מאוד גדול מעבודה, ואני משתדלת בכל כוחי להצליח בכל מה שאני עושה. אבל לאחרונה אני מרגישה שאני לא שקטנה כאשר אני לא בעבודה, כאשר אני בבית ולא ממש יודעת מה לעשות עם זה. חשבתי ללמוד על דרכים להתמודדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ משפיע על החיים - תגובה
גרשון מורג19/11/2013שלום אורי,
קשה מאוד לתת לך תשובה מבוססת על בעיה רצינית כזו המתומצתת במספר משפטים בלבד. על מנת לנסות להשיב צריך עוד הרבה נתונים.
אבל אוכל לתת לך עצה מעשית שאני מקווה שתוכל לעזור לך להתמודד, לפחות חלקית.
אני הייתי מפנה אותך לתרגול מדיטציה.
וזאת למה? כי במדיטציה אנו לומדים לשחרר הכול. המחשבות, החרדות, המתחים, הגוף והנפש. וכנראה שמה שאת צריכה לתגבר זו דווקא היכולת לשחרר. לשחרר את העבודה, את הדאגה למה שקורה שם, את הלחץ וכו'. נראה לי שתרגול יומיומי של מדיטציה יכול בהחלט לתרום.
אני בטוח שתוכלי למצוא איזה בית ספר או חוג למדיטציה קרוב למקום מגוריך בו תוכלי ללמוד את הדבר.
בכל מקרה, אני בטוח שתיהני ובנוסף... זה יכול רק לתרום.
בהצלחה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורי24/11/2013תודה רבה, אני לא יודעת מאיזה אזור אתה בארץ, אך אני מחיפה.
האם אני צריכה ללכת לפסיכולוג בעקבות הלחץ או למאמן אישי.
חשוב לי מאוד להתמודד עם עניין הלחץ בהצלחה.
האם יש מישהו שאתה מכיר מאזור חיפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
גרשון מורג24/11/2013שוב שלום אורי,
אני לא יכול לקבוע האם את צריכה ללכת לפסיכולוג או למאמן אישי.
מניסיוני, אני יכול להגיד שאימון אישי יתכן שיוכל להיות לך לעזר רב. בוודאי לא יזיק...
לצערי איני מכיר מאמן/ת אישי באזור שלך שאוכל להמליץ עליו. אך אוכל לתת לך כמה פרמטרים שלדעתי כדאי לך לקחת בחשבון מבחינתך.
א) מאוד חשוב הרושם שהמאמן/מאמנת עושה עליך ואיזו "כימיה" נוצרת ביניכם. היום רוב המאמנים מציעים שיחת היכרות ראשונה ללא תשלום ואני מציע לך לפגוש כמה מהם ולאחר מכן לבחור את ההכי מתאים/ה.
ב) באימון אישי ישנן מספר גישות. חלק מהם עובדים על "השגת תוצאות". לא נראה לי שזה מה שאת צריכה כרגע. הייתי הולך על אימון שבוחן ומתאים/משנה גישה לחיים.
בשיחה הטלפונית הראשונה את כבר יכולה להתרשם ולשאול שאלות.
ג) בכל מקרה, את צריכה להרגיש בנוח עם המאמן ועם התהליך. אז כפי שנאמר: "אין חכם כבעל ניסיון". צאי לחפש את המאמן המתאים לך. בהצלחה!
בהצלחה רבה!!!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)