מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבורהרננה29/12/2013
שלום
התקבלתי לעבודה שאיך שהוא הצלחתי להרשים ולהתקבל אין לי ניסיון אפילו בתחום איך שהוא . המצב הכלכלי שלי גרוע אני פרודה אין לי מקצוע ביד וכו'..
בגלל שעם השעות היה לי לא קל בגלל הבת שלי בת 12 שלא רציתי להשאיר אותה יותר מידי שעות בבית לבד אבל יכול להיות שסתם הייתי מוטרדת וזה היה מסתדר.
איך שהוא באיזה מקום הרסתי לעצמי מתוך פחד מתוך דאגות של מה יהייה במקו ם לנסות והכל היה מסתדר,לא כל יום יש הזדמניות כאלה ואני גם לא צעירה בת 42.
לא מצליחה לסלוח לעצמי אין לי לא ניסיון,לא כסף ולא מישהו להישען עליו איך יכולתי לעשות כזו טעות איך יכולתי בידיים שלי לקבל ולזרוק.
כל היום אני אוכלת את הלב שבורה לא יכולה לסלוח לעצמי.
איך אני יחייה עם זה ?זה לא מרפה ממני?
אני כועסת על עצמי בלי סוףףף נשבר לי .
אני גם בלי הורים ,איך לקבל את הטעות הגדולה שעשיתי ?איך ? עזרה בבקשה אני שבורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבורה - תגובה
גרשון מורג29/12/2013שלום לך רננה,
הפניה שלך מאוד עצובה ומרגשת.
יש בה המון האשמה והלקאה עצמית, דבר שאני בטוח לא בדיוק תורם למצב.
כולנו עושים טעויות בחיים. אין אדם על פני הגלובוס שחף מטעויות. את לא היחידה וגם לא הראשונה או האחרונה. כולנו בני אדם אשר טועים. מי יותר ומי פחות.
הסוד הגדול זה לדעת ללמוד מהטעויות שלנו ולדעת להתרומם אחרי כל נפילה.
אינני יודע מה הייתה הטעות הכול כך קשה שעליה את מדברת כי את לא מספרת עליה בפנייתך. אני מנחש שהייתה זו טעות שבצורה זו או אחרת גרמה לך להיפרד מעבודתך ואני מבין שזה מאוד כואב.
זה טוב שאת מודה ומבינה שטעית, כי כך תוכלי ללמוד מטעות זו לגבי העתיד ולא לחזור עליה. אבל הלקאה עצמית לא עוזרת כאן בכלום. עכשיו צריך להסתכל קדימה ולראות איך את ממשיכה מכאן.
וכאן זו ההזדמנות להתבונן במה שאת כותבת במשפט הראשון של פנייתך: שאת הצלחת להרשים ולהתקבל לעבודה למרות חוסר הניסיון שלך.
זאת אומרת, שיש בך משהו שלמרות החיסרון בניסיון, הרשים כל כך את מעבידך שקיבל אותך לעבודה. לא נראה לי שיש הרבה אנשים שיכולים להגיד את זה...
אז בואי ותרימי את הראש, בגאווה, כי את כנראה שווה הרבה (!) ותצאי שוב להרשים את העולם ולהתקבל במקום עבודה חדש. הרי את כנראה יודעת לעשות זאת, להרשים אנשים!
והפעם אני בטוח שתדעי איך לא לחזור על הטעות המדוברת.
אני רוצה לתרום לך סיפור עממי שמתקשר לסיפורך:
קרה פעם שחמור זקן של איכר נפל לתוך בור של באר יבשה ועמוקה.
החמור בכה וניסה לצאת אך ללא הצלחה וגם האיכר לא יכול היה להוציאו. לבסוף, קרא האיכר לשכניו וביקש מהם לעזור למלא את הבור בעפר כי ממילא החמור זקן וממילא יש לסתום את הבור.
באו כולם והתחילו לשפוך עפר לתוך הבור.
פתאום שמו לב שהחמור הפסיק ליילל וראו שעם כל ערמת עפר שהיו משליכים עליו, היה החמור מנער את העפר מעליו ועושה צעד לעמוד על הערימה החדשה.
כאשר הבור כמעט התמלא, יצא החמור בקפיצה קלה ועליזה מהבור והלך לכיוון ביתו של האיכר.
זה מה שנקרא ללמוד להוציא מכל מצב, אפילו מה שנראה הנורא ביותר, את המיטב.
בהצלחה רננה!!!
המשך שבוע טוב,
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחה מחדש
מיכל16/01/2014ההודעה שלך מאוד כנה. קודם כל את נמצאת בנקודה שאת מודעת לטעויות שלך ואת מוכנה לפעול הלאה. אל תענישי את עצמך על דברים שעשית בעבר אלא תלמדי, תשכילי ותצמחי מהם. למקרה שלך אין קשר לגיל, גם אנשים צעירים עושים טעויות וחושבים שזה הסוף. תאמיני שאת יכולה לשנות את המצב שאת נמצאת בו עכשיו ותעשי פעולות שישנו אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)