מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממה להתחיל?דילמה05/03/2014
יש לי איזה חלום שתקוע לי בראש כבר תקופה וחשבתי בעצם למה לא להפוך אותו למציאות, כבר תקופה די ארוכה שאני מצלמת וחשבתי למה בעצם לא לארגן איזה תצוגה בגלריה של תמונות הכי טובות שלי. העניין הוא ממה מתחילים בעצם איפה מוצאים אנשים שירצו לקדם את זה כי ברור שזה עניין של תקציב , איך מוצאים מישהו שיהיה לו אינטרס להאמין באומנית צעירה כמוני בעצם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה להתחיל? - תגובה
איציק יצקן06/03/2014שלום דילמה :-) ,
החלום שלך יהפוך למציאות.
אימנתי כבר אומן מדהים ששאל בדיוק את אותה השאלה - איך אני מעלה תערוכה של הדברים שלי? (במקרה שלו אלה היו ציורים).
בואי נתחיל במה שבינך לבין עצמך: סדרי את הצילומים שלך בתוך המחשב ובחרי מתוכם את מאה הצילומים הטובים ביותר בעינייך.
כשתסיימי את זה - חזרי אלינו וספרי כשסיימת.
מחכים לך,
בהצלחה!
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה , יש לי 100 תמונות . מה הלאה?
דילמה08/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה , יש לי 100 תמונות . מה הלאה? - תגובה
איציק יצקן08/03/2014שלום דילמה,
עכשיו הזמן לבחור מתוכם את 30 התמונות המביעות ביותר איתן את הכי מזדהה.
אם תרצי אפשר לקבץ בתוך אתר אחד ולשלוח לי לינק.
בהצלחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגישה שההצלחה ממש קרובה אלי.....
תודה על העזרה29/03/2014לאיזה מייל להעביר את התמונות? סליחה שנעלמתי היה לי קצת לחץ בעבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)