מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הזמן מסמן לי?מיכל10/04/2014
שלום,
אני בת 24 ונמצאת כל היום במחשבות על עתידי.
אני נמצאת בעבודה מעל 3 שנים שבה אני לא עושה הרבה/לא עושה בכלל,ומדי פעם כולה לי התסכול,שהמוח שלי כבר מתנוון.אני מנסה להעסיק את עצמי אבל זה משרד קטן ולא תמיד צריך את העזרה שלי.
אני מודעת שאני נמצאת במקום הזה מתוך נוחיות,קשה לי לקום וללכת,קשה לי לעשות צעד.
לגבי לימודים,למדתי מקצוע שבמשך הזמן כבר לא נמשכתי אליו.
וזו גם בעיה,שאני לא יודעת מה הכיוון שלי ומה אני רוצה.יש כל כך הרבה תחומים שבין רגע פתאום בא לי ללמוד אותם.ובא לי ובא לי ובא...אבל בתכלס אני לא עושה עם זה כלום.הזמן חולף ואני מרגישה מבוזבזת.
פשוט בא לי לעשות משהו...אבל לא יודעת מה!
הדבר החיובי,יש לי אפשרות ללמוד לתואר ולקבל מלגה דרך העבודה.התואר יימשך כ3 שנים.אבל אני מפחדת להתחיל ואז להבין שזה לא זה...
מצד שני , העניין שהיום צריך תואר.ואם יש לי מימון דרך העבודה אז למה לא...
בקיצור...חסרת מוטיבציה,לא יודעת לדחוף את עצמי,מרגישה גם שנהייתי אנטיפתית כלפי אנשים ומתלוננת.לא הייתי ככה וזה עוד יותר מטריף.....
רוצה אתת השמחת חיים שלי בחזרה.אני כבר בקושי ישנה רק מהמחשבות האלה,שכל הזמן בא לי לעסוק במשהו אחר,אבל כל יום אני משנה את דעתי לגבי מה שאני רוצה.
ממש מתסכל.יש אנשים שמהייום שנולדו יודעים מה יעשו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הזמן מסמן לי? - תגובה
איציק יצקן10/04/2014מיכל יקרה,
מבלי לנתח אותך יותר מדי (את עושה את זה לא רע בעצמך), הייתי מתחיל ב"מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה.ברור שתיהני ותועילי לסביבה שלך אם תעשי את מה שאת אוהבת ואת מה שאת יודעת לעשות טוב.
לכן אני מציע לך (קודם כל) לעשות רשימה של הדברים שאת הכי אוהבת לעשות (לתועלת הכלל). אחר כך נמשיך הלאה.
את מוזמנת לשלוח את הרשימה (20 דברים) לכאן או למייל שלי הפרטי ונמשיך הלאה.
חג שמח עם התחלות חדשות,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים שאני אוהבת
מיכל10/04/2014אין לי מושג בכלל מה אני אוהבת!
כאילו אין לי תשוקה ממש למשהו מסויים...
אני נהנית לצייר
לאפר(חשבתי על קורס איפור-לא יודעת אם שווה לי להשקיע אם זה משהו שאני אולי לא אעסוק בו)
חשבתי גם על קורס תפירה..עיצוב אופנה...
אני נהנית לעשות דברים עם הידיים,לכן נמשכת לתחום העיצוב.
אני סבלנית (בזמן האחרון אבל לא כל כך)
נהנית לקנות בגדים(זה גם נחשב?חח)
אבל קשה לי להבין באמת מה אני רוצה.
חבל סתם לזרוק כספים..רוצה שיצא ממני משהו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)