מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה...מור12/05/2014
שלום,אני בת 34,5....עובדת חלקית בתחום פרא רפואי יותר מ10 שנים.יש לי גם תואר ראשון במדעי חברה.מנסה עכשיו למצוא עבודה בתחום שונה לגמריי,שולחת קו"ח,בינתיים היענות מאוד חלשה...אפילו לא קראו לי לראיון עבודה.,גם מנסה להפעיל קשרים מאוד דלילים(אין לי ניסיון בתחום שאני רוצה)..בתהליך הזה כבר כחודש..אולי זה בגלל גיל שלי?זה מלחיץ אותי גם כן....משמכניס אותי לדיכאון מסוים...אולי כדאי לי לעבור אימון אישי?ממש כבר מיואשת...ואני יודעת שיש לי עוד הרבה מה לתת...
אשמח להתייחסותכם לנושא זה..
תודה מראש,
לירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה... - תגובה
איציק יצקן13/05/2014לירי יקרה,
את מחפשת עבודה בתחום שונה מזה בו את עוסקת ומתוסכלת מכך שלא חוזרים אליך להזמין אותך לריאיון עבודה.
צריך להבין את המרכיבים כדי לדעת לאן להמשיך:
א. את מתארת את התחום ממנו את מתרחקת אבל לא מתארת את התחום אליו את מעוניינת לעבור - אני רוצה לשמוע - ל-מ-ה את רוצה לעזוב, באיזה תחום את מעוניינת לעסוק (ואשר לו שלחת את קורות החיים שלך) ומייעדת את עצמך ולמה את רוצה לעסוק דווקא במקצוע הספציפי הזה?
ב. את אומרת שאין לך ניסיון בתחום אליו את מכוונת את עצמך - זאת יכולה להיות אחת הסיבות לאי ההיענות ויש לזה פתרון פשוט (ללמוד)
ללא ספק כדאי לך לעבור אימון,
האימון יתחיל במשפט הכי חשוב שאת מציינת בעצמך: "אני יודעת שיש לי עוד המון מה לתת" - אמונה כזאת בהחלט מחוללת פלאות.
בהצלחות
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מור13/05/2014הי איציק,תודה על התגובה.
שאלתי היא האם אפשרי לפנות אליך במייל(כי זה חשוב לי לשמור על סודיות).
וגם כמה עולה בערך אימון אחד?
תודה שוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)