שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    מור
    12/05/2014

שלום,אני בת 34,5....עובדת חלקית בתחום פרא רפואי יותר מ10 שנים.יש לי גם תואר ראשון במדעי חברה.מנסה עכשיו למצוא עבודה בתחום שונה לגמריי,שולחת קו"ח,בינתיים היענות מאוד חלשה...אפילו לא קראו לי לראיון עבודה.,גם מנסה להפעיל קשרים מאוד דלילים(אין לי ניסיון בתחום שאני רוצה)..בתהליך הזה כבר כחודש..אולי זה בגלל גיל שלי?זה מלחיץ אותי גם כן....משמכניס אותי לדיכאון מסוים...אולי כדאי לי לעבור אימון אישי?ממש כבר מיואשת...ואני יודעת שיש לי עוד הרבה מה לתת...
    אשמח להתייחסותכם לנושא זה..
    תודה מראש,
    לירי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• שאלה... - תגובה

איציק יצקן
    13/05/2014

לירי יקרה,
    את מחפשת עבודה בתחום שונה מזה בו את עוסקת ומתוסכלת מכך שלא חוזרים אליך להזמין אותך לריאיון עבודה.
    צריך להבין את המרכיבים כדי לדעת לאן להמשיך:
    א. את מתארת את התחום ממנו את מתרחקת אבל לא מתארת את התחום אליו את מעוניינת לעבור - אני רוצה לשמוע - ל-מ-ה את רוצה לעזוב, באיזה תחום את מעוניינת לעסוק (ואשר לו שלחת את קורות החיים שלך) ומייעדת את עצמך ולמה את רוצה לעסוק דווקא במקצוע הספציפי הזה?
    ב. את אומרת שאין לך ניסיון בתחום אליו את מכוונת את עצמך - זאת יכולה להיות אחת הסיבות לאי ההיענות ויש לזה פתרון פשוט (ללמוד)
    ללא ספק כדאי לך לעבור אימון,
    האימון יתחיל במשפט הכי חשוב שאת מציינת בעצמך: "אני יודעת שיש לי עוד המון מה לתת" - אמונה כזאת בהחלט מחוללת פלאות.
    בהצלחות
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מור
    13/05/2014

הי איציק,תודה על התגובה.
    שאלתי היא האם אפשרי לפנות אליך במייל(כי זה חשוב לי לשמור על סודיות).
    וגם כמה עולה בערך אימון אחד?
    תודה שוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו