חלומות של אחרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלומות של אחרים
    חצויה
    16/06/2014

אני כותב מהפלאפון וההודעה הקודמת נמחקה לי, אין לי מושג להסביר כמה זה מעצבן.. אז החלטתי לכתוב את המסר בצורת שיר,אך אנא התייחסו לנושא ברצינות ובפירוט :)

אני חייל משוחרר, בצבא ספרתי את הזמן והבטחתי שאביא תקופה טובה יותר לכאן,
    השתחררתי לפני שבעה חודשים עם חלומות,אופטימיות וריגושים, תחילה נדדתי בין עבודות ועברתי לא מעט תלאות, הסתדרתי על עבודה ולא עזבתי במהרה, אחרי ארבעה חודשים החלטתי לעזוב לטובת מקום יותר טוב.. מבולבל בלי הרבה ברירות אני כותב לך שורות, על תקופה כל כך יפה שהייתה לי לפני הצבא, חלומות,חברים ובילויים בלי מחויבויות ודברים לא רצויים פשוט אהבתי את החיים.. עכשיו מבולבל לא מצליח לחיות את הזמן..חושב על שיפור המראה החיצוני כדרך להגשים כל מה שברצוני,כלום כמעט לא עוזר, יושב בבית בלי מעשה, אין לי אמביציה ומוטיבציה, כל היום חולם חלומות, אך הם תלויים באויר כמו חזיונות, ואני תוהה מה לעשות? איך להיות מאושר ומצליח? איך מכל זה עוד אוכל להרוויח? אני אוצה ללמוד משפטים אך חושש שאני רוצה את זה בגלל משהו חיצוני ופחות ממשי ושאני יתהפך על זה בגלל האופי הדקיק וה"חסר עמוד שדרה" שלי.. מקווה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלומות של אחרים

הוספת תגובה

• חלומות של אחרים - תגובה

איציק יצקן
    16/06/2014

שלום לחצוי/ה,
    רבים חולמים חלומות משומשים. לעיתים זה ממש לא רע להגשים גם חלומות של אחרים אם אכן הם מתאימים (במקרה) גם לערכים שלך.
    לאימון דרך פשוטה מאוד לבדוק את זה: על ידי בדיקת התשוקות והיכולות של החולם.
    אבל...במקרה שלך יכול להיות שזה פשוט הרגל להיות חצוי/ה, ו/או חשש מלהתחיל לחיות את החיים שבחוץ. וגם את זה יש דרך לבדוק.
    בהצלחות,
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו