מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלומות של אחריםחצויה16/06/2014
אני כותב מהפלאפון וההודעה הקודמת נמחקה לי, אין לי מושג להסביר כמה זה מעצבן.. אז החלטתי לכתוב את המסר בצורת שיר,אך אנא התייחסו לנושא ברצינות ובפירוט :)
אני חייל משוחרר, בצבא ספרתי את הזמן והבטחתי שאביא תקופה טובה יותר לכאן,
השתחררתי לפני שבעה חודשים עם חלומות,אופטימיות וריגושים, תחילה נדדתי בין עבודות ועברתי לא מעט תלאות, הסתדרתי על עבודה ולא עזבתי במהרה, אחרי ארבעה חודשים החלטתי לעזוב לטובת מקום יותר טוב.. מבולבל בלי הרבה ברירות אני כותב לך שורות, על תקופה כל כך יפה שהייתה לי לפני הצבא, חלומות,חברים ובילויים בלי מחויבויות ודברים לא רצויים פשוט אהבתי את החיים.. עכשיו מבולבל לא מצליח לחיות את הזמן..חושב על שיפור המראה החיצוני כדרך להגשים כל מה שברצוני,כלום כמעט לא עוזר, יושב בבית בלי מעשה, אין לי אמביציה ומוטיבציה, כל היום חולם חלומות, אך הם תלויים באויר כמו חזיונות, ואני תוהה מה לעשות? איך להיות מאושר ומצליח? איך מכל זה עוד אוכל להרוויח? אני אוצה ללמוד משפטים אך חושש שאני רוצה את זה בגלל משהו חיצוני ופחות ממשי ושאני יתהפך על זה בגלל האופי הדקיק וה"חסר עמוד שדרה" שלי.. מקווה לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלומות של אחרים - תגובה
איציק יצקן16/06/2014שלום לחצוי/ה,
רבים חולמים חלומות משומשים. לעיתים זה ממש לא רע להגשים גם חלומות של אחרים אם אכן הם מתאימים (במקרה) גם לערכים שלך.
לאימון דרך פשוטה מאוד לבדוק את זה: על ידי בדיקת התשוקות והיכולות של החולם.
אבל...במקרה שלך יכול להיות שזה פשוט הרגל להיות חצוי/ה, ו/או חשש מלהתחיל לחיות את החיים שבחוץ. וגם את זה יש דרך לבדוק.
בהצלחות,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)