עידו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידו
    חזון
    13/07/2014

שלום לכם חברים ותודה רבה על התגובות המסורות :)

אז אני בשלב שאני רוצה להכין לעצמי חזון ולעמוד בו, אני רוצה להתמיד ולהשיג את המטרות שלי מה שמאוד מאתגר אותי כי היכולת התמדה שלי לוקה בחסר,אבל יש לי שאיפות ואני רוצה להוביל את עצמי מהמצב הקיים אל מצב טוב יותר, כרגע: אני לא עובד, התחלתי להתאמן בחדר כושר, אני רוצה לשפר את האנגלית שלי,להירשם בחורף ללימודים (עדיין לא סגור איזה), אני רוצה להגדיל את הביטחון העצמי שלי ולחזק את האישיות ואת האמונה העצמית.. רוצה להגיע למצב שאני בטוח ביצמי בכל הבחינות ושאני מאושר, לפחות יותר ממה שאני כרגע.. בואו נגיד שעוד חצי שנה מהיום אני רוצה להיראות טוב יותר, להתמיד בעבודה,ללמוד במקביל, להיות בזוגיות, זמן לתחביבים, שיהיה לי יום יותר פורה מעניין ומספק..אני תמיד נופל בהתמדה וקצת דוחה דברים בגלל חוסר נחישות ככה זה נראה מהצד שלי.. מקווה להתפתח ולראות את הדברים מתממשים בשטח ולא רק "על הנייר" ואנימצריך את עזרתכם כיצד להוריד את הדברים בצורה שתהיה לי פרקטית ומעשית וסוף סוף לראות תוצאות גדולות?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עידו

הוספת תגובה

• עידו - תגובה

איציק יצקן
    13/07/2014

עידו יקר,
    כל הכבוד על ההתעוררות.
    תתחיל בצעד ראשון. קטן: סדר לך את סדרי היום בשבוע - ואל תעמיס על עצמך.
    כתוב מה חשוב לך ושבץ בשעות בשבוע הקרוב. תתחיל עם דברים שאתה מנוסה בהם.
    לאט לך.
    צעד לאט - תגיע מהר,
    אשמח לשמוע וללוות.
    בהצלחות רבות,
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו