מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמישהו יגיד לי מה עשיתי?שני27/08/2014
שלום קשה לי להיות חיובית בתקופה הזאת. כך שגם הדבר הכי בסיסי כמו לאמץ גישה חיובית שזה העבודה הכי קשה בתהליך שינוי, נהיה כמעט בלתי אפשרי. סוג של בור ללא תחתית ונסיון לצאת ממנו מצד שני מפחיד מה שיש בחוץ. סיטואציה מעכשיו, אני עובדת במשמרות והשבוע מישהי ביקשה להחליף 2 משמרות איתי. זה נורא פוגע כי נראה לי שהיא פשוט לא רצתה לעבוד איתי. וקרה גם עם מישהי אחרת פעם שאמרה שחולה. מה הבעיה איתי הייתי מתקנת לו היו אומרים לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה גם עם גברים
שני27/08/2014באתר היכרויות וגם בחיים לא פונים אליי אנשים אטרקטיביים. כל מי שאני רוצה לא מסתכל עליי או על הפרופיל שלי בכלל. על חברות שלי דווקא כן. אני בתהליך לקראת חזון (כועסת על עצמי על דברים מהותיים שכבר לא אוכל לכלול בו בגלל שאננות שלי). מה כדאי לעשות כדי להיןת יותר אופטימית ושדברים יתחילו להסתדר וגם הדימוי העצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שני
קבוצת יוזמות28/08/2014היי שני,
אין ספק שאת מתארת מצב לא נעים בו האדם מרגיש שהוא נמצא בבור ללא תחתית ושהזמן לא מטיב עמו אלא רק משקיע אותו עוד יותר בתוך בור "הרחמים העצמיים".
הדבר הראשון שחשוב לעשות בכדי לשנות את הכיוון מנפילה עמוקה יותר לתוך הבור לכיוון עלייה ויציאה ממנו, זאת קודם כל מודעות! ועצם היותך שואלת שאלות, מנתחת סיטואציות ופונה לאנשים להתייעצות זה כבר מראה שיש לך מודעות למצבך שזה מצויין וזה כבר יותר מחצי פתרון (51%). בנוסף, עצם זה שאת גם רוצה לצאת מהמצב הזה ולזרום לכיוון ההצלחה, זה עוד יותר מוסיף לשינוי שמתחיל לחול בתוכך בנושא ההערכה העצמית והדימוי העצמי שלך. תנסי להקיף את עצמך באנשים חיוביים ולהיות מושפעת מהמצב רוח הנעים שלהם ולהיסחף אחרי האנרגיות השמחות שלהם. כך הדברים יסתדרו.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתם אותי
שכחתם אותי?11/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתם אותי - תגובה
גרשון מורג11/09/2014לא שני, אף אחד לא שכח אותך. קורה שלפעמים פניות לא משתלבות בלוח שלנו ובגלל זה לפעמים לא משיבים. בכל מקרה סליחה. מצטערים ומתנצלים.
ולעניין:
לאמיתו של דבר בפנייתך את לא מוסרת שום פרטים עליך שיכולים איכשהו לתת תמונה, אפילו מצומצמת ביותר, של מי את. את רק משדרת שאת מרגישה שאנשים לא רוצים אותך ונמנעים מחברתך.
איני יכול להתווכח עם ההרגשה שלך. השאלה היא למה את מרגישה כך והאם זו המציאות לאמיתו של דבר. כאן לא נוכל לתת לך תשובה לכך, במיוחד כשאין לנו שום מידע עליך.
בכל מקרה, תהליך של אימון אישי יכול להיות לך לעזר רב במציאת תשובות לשאלותיך ולמצבך הנוכחי כפי שאת מרגישה אותו. יש להניח שיתרום לך הרבה בהירות ואפילו שקט נפשי בסופו של דבר.
בהצלחה ושנה טובה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמישהו יגיד לי מה עשיתי? - תגובה
איציק יצקן28/08/2014שני יקרה,
יפה שפתחת את לבך.
ולמרות שתיארת מחשבות רבות ופנימיות - עדיין אני לא מכיר אותך באמת.
לכן אשמח לשמוע עוד פרטים אודותייך. לא דברים שיסגירו את זהותך אלא דברים שיספרו על סדר היום שלך, כולל תחביבים, מקומות, דברים אודות העבודה שלך. אבל בבקשה - כמה שיותר דברים אודותייך.
נמשיך משם.
בהצלחות,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)