היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    אנבל
    29/08/2014

היי תמיד ניסיתי להתחבר ולהתחבב לפעמים על חשבוני שלי. הרי כולנו רוצים בסהכ אהבה. אבל אני נכבית כל פעם מחדש ונפגעת עד כלות הנשמה.
    אני טיפוס מרצה או לפחות מתיימרת להיות. אבל תמיד מרגישה שלא הצלחתי כי לא קיבלתי את הפידבק שהייתי צריכה. אני מוותרת על עצמי ועדיין לא מרוויחה אהבה אלא כעס נוסף, כך שזה לא משתלם בכל מקרה. אבל הצורך חזק ממני כנראה. מין אמונה כזאת שאם אקטין את עצמי האחר יראה שאני משתדלת אני כאילו חייבת להיות מושלמת להסתדר עם כולם אבל בסוף אני רק מפשלת ואנשים מתרחקים. מפחיד אותי הלבד כי גם איפשהו התרגלתי אליו ושזה אולי מצב נצחי. יש דברים שאני מבינה אבל קשה לי ליישם כי אני לא טיפוס ככ מתמיד וגם קשה מאוד לשנות את המחשבות.
    אני מטפלת בכך אבל חוץ מלשפוך את ליבי אני לא מרגישה שאני עושה משהו.
    כל סיטואציה מערערת את הבטחון שלי ואני חוזרת הבייתה פגועה וסוחבת איתי רגשות. מרגישה קורבן של החיים איפשהו שכלום לא מסתדר לי וזה שובר אבל כבר לא יודעת מה לעשות. זה מלחיץ ממש כי 30 בפתח ואיך אתמודד עם החיים האמיתיים אם את עצמי אני לא מצליחה להכיל ולפתור?! איך נפטרים מהצורך הלא נגמר הזה לחיזוקים ואישורים מהסביבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• תודה!

רגישה
    31/08/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

איציק יצקן
    01/09/2014

שלום אנבל,
    אחרי כל כך הרבה מילים של קושי וייאוש אתן לך כמה נקודות יתרון שיש לך: את מודעת לכאב שלך. את מבינה את מה שאת מודעת לו. את רוצה לעשות שינוי. את מתקרבת ל-30.
    את שואלת את השאלה הנכונה: "איך נפטרים מהצורך הלא נגמר הזה לחיזוקים ולאישורים מהסביבה?", ואני עונה:
    א. מחליפים את הצורך לְרָצוֹת בהרגל של לִרְצוֹת.
    ב. מסתכלים באומץ ע החיים מזווית שונה: במקום לראות את הדברים המגבילים בך - ראי את ההזדמנות שלך לתת במקום את הציפייה לקבל.
    ג. להחליף סביבה לסביבה של אנשים יוצרים. אלה יהיו כלבבך.
    את יכולה להתחיל באימון אישי או קבוצתי. יש שם כלים אני מרגיש שיעוררו בך עוד יותר את הצורך לצמוח.
    את יכולה להתחיל בלמשוך את קצה החוט שנתתי לך כרגע ולהמשיך את ההתכתבות הזאת.
    בהצלחות,
    איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

גרשון מורג
    02/09/2014

שלום אנבל,
    הרשי לי להוסיף כמה מילים לאלה של איציק, הקולגה שלי.
    כפי שנאמר יש בך צורך עמוק ועוצמתי מאוד לרצות ולהיות מושלמת על מנת לקבל הערכה ואהבה.
    הצורך נבנה אצלך מתישהו בעברך. אולי בבית, אולי בבית הספר, אולי בחברת הילדים או בהתבגרות...??? איני יודע ויתכן שגם את לא יודעת בדיוק. אבל על מנת להתגבר על הדחף הזה, על מנת "להחליף את הדיסקט" ולהפטר מזה, נראה לי שיש הכרח בעזרתו/ה של בעל/ת מקצוע ואימון אישי אצל מאמן/ת שיהיה לך איתו/ה כימיה טובה יכול להיות לעזר רב.
    לדעתי, חבל על כל דקה. צאי לחיפוש המאמן המתאים וקדימה לעבודה!
    בהצלחה,
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו