מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי.שאלה לשני המאמניםרן09/04/2015
איך תגיבו אם תגיע אליכם לקוחה שתספר את סיפורה ותבעה כל הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי.שאלה לשני המאמנים - תגובה
גרשון מורג12/04/2015שלום שירן,
אני מניח שרצית להקליד "תבכה" ויצא לך "תבעה". :-)
אם זו השאלה אז התשובה פשוטה. אנו אנשי מקצוע ואם יש ללקוחה צורך לפרוק מה שיש לה לפרוק בבכי, ניתן לה את המרחב הכי מתאים והכי תומך על מנת שבסופו של דבר נוכל לשוחח ולהתקדם בתהליך.
בכי הוא דבר לגיטימי, גם אצל נשים וגם אצל גברים, ואין לראות בזה משהו חריג.
האם זה עונה על שאלתך?
יום טוב!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי.שאלה לשני המאמנים - תגובה - תגובה
איציק יצקן13/04/2015שירן יקרה,
בנוסף לדבריו של עמיתי גרשון:
צער, ומנגד - שמחה, הם רגשות שמתגברים באדם בשל חוויה חוויה חיצונית או פנימית שקשה לו להכיל. כאשר הרגשות מתפשטים הם ממלאים את הנפש וכאשר אין לאדם יותר מקום להכיל אותם הם גולשים החוצה - זה הבכי.
אפשר ללמוד המון מהבכי ובאימון מנצלים את ההזדמנות כדי דרכים לאחוז בקצוות הבכי ולשמוע ולהבין מה מכאיב (או משמח).
כמובן שבכי מתמשך לא מאפשר תפקוד ולכן באימון לומדים להפעיל מסננים טבעיים הקיימים בנפש האדם כדי שיעזרו לנו להתגונן מחשיפה לגירויים חריפים וכן לפעול באופן אקטיבי כדי להתרחק ממוקדי גירוי ולבחור סביבה תומכת. עשייה, גם היא תורמת לרגיעה.
במידה והבכי נמשך ללא הפסק וללא יכולת לעצרו וללא אפשרות ליצור תקשורת - אני מפנה לטיפול פסיכולוגי.
שיהיה בהצלחות,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק.הדברים שלך מעוררים השראה
ליאור13/04/2015אתה מגלה אמפטיות והבנה. אהבתי והתחברתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק.הדברים שלך מעוררים השראה - תגובה
איציק יצקן14/04/2015תודה.
הכל נמצא בתוכך.
אשמח להמשיך להקשיב ולענות כפי יכולתי.
בהצלחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציאות אכזרית
ליאור14/04/2015אני כל היום במיטה ללא חשק לעשייה. מרגישה שהכל.סוגר עליי. שהכל נהרס כי לא נעשה.בזמן.או לא נעשה נכון. יש לי.הרבה.בעיות. בדידות גדולה וילדים שלא קל לטפל בהם. אני בגיל.המעבר ואני שונאת את זה. אני מוזנחת וכך גם הבית והאוטו. אני.בקושי יוצאת מהבית. מרגישה שעולמי חרב עליי כי.הפסדתי זמן יקר מאוד. ואנשים צוחקים עליי ועל המשפחה שלי ועושעם קופה מאיתנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציאות אכזרית - תגובה
איציק יצקן14/04/2015שירן יקרה,
אשאל בפשטות: מה היית מוכנה לעשות כדי לחיות חיים טובים יותר?
עני על כך ונמשיך הלאה.
בהצלחות!
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי
ליאור15/04/2015מצד אחד הכל מצד שני ההרס וההזנחה הם גדולים והעצב הוא ענק ר ואין לי משאבים לשינוי. אני אכזבתי את הבת שלי ובלעדיה אין לי חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי - תגובה
איציק יצקן15/04/2015שירן יקרה,
הכאב שלך נשמע.
את מרגישה אשמה כי אכזבת את הבת שלך והאשמה לוקחת ממך המון כוחות.
את צריכה כוחות לשינוי.
אני מתרשם ממך שיש לך עוד דברים חשובים בחיים למענם יתעוררו בך תקוות.
אנא רישמי כאן את הדברים החשובים בחייך. ובבקשה, הפעם אל תזכירי את הדברים העוצרים ולו במילה אחת, אלא רק את הדברים החשובים. בקצרה.
בהצלחות,
שלך,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים שחשובים
ליאור18/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים שחשובים - תגובה
איציק יצקן18/04/2015שלום שירן,
ההודעה שלך ריקה.
אנא כתבי שוב.
בהצלחות,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים שחשובים לי
שירן18/04/20151. טיפול בעצמי_בגוף אסתטית ובריאות. 2. לרדת במשקל. 3. להניע את עצמי 4. לעבור דירה 5. ליצור קשרים עם אנשים 6. לסדר ניירת חשובה. 7. לטפל באוטו. 8. לטפל בילדים 9. לייצר פרנסה. 10. להביא עוד ילדה למרות שזהו רק חלום . טוב הדף סופג הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים שחשובים לי - תגובה
איציק יצקן19/04/2015שירן יקרה,
הרשימה הנכבדת של ה-ר-צ-ו-נ-ו-ת מגלה שעדיין יש לך תקווה אמיתית בפנים וזה מנוע מעולה בשביל לנוע קדימה.
כתבי מה מאלה את עושה ואיזה מהדברים הכי קל לך לעשות?
משם נמשיך.
בהצלחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא עושה כלום
רן20/04/2015ושום דבר הוא לא קל לי. אני משלמת על ההזנחה של הכל מחיר כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא עושה כלום - תגובה
איציק יצקן20/04/2015בוקר טוב שירן,
לא שאלתי אותך על המחיר שלדעתך את משלמת.
אני שואל אותך: האם מכל הדברים שהם ברצונות שלך את לא עושה דבר ב-כ-ל-ל? גם לא באופן חלקי?
בואי ניקח לדוגמה טיפול בילדים: ספרי מה את כן עושה- ללא ביקורת או פרשנות.
אני מחכה לתגובתך.
יום מוצלח,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראית מה שכתבתי
ליאור29/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקשת שתמחקו את כל ההתכתבות.
ליאור30/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק.הדברים שלך מעוררים השראה - תגובה
איציק יצקן14/04/2015תודה.
הכל נמצא בתוכך.
אשמח להמשיך להקשיב ולענות כפי יכולתי.
בהצלחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)