תקוע בכמה תחומים בחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקוע בכמה תחומים בחיים
    אורי
    20/04/2015

שלום,

אני מרגיש תקוע בכמה תחומים בחיים שלי ואין לי את המשאבים (כסף) להירשם לקורס אימון אישי.
    יש אפשרות שאתכתב איתכם (גרשון/איציק) בפרטי או במייל (בשביל הדסקרטיות) ותראו אם/איך תוכלו לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקוע בכמה תחומים בחיים

הוספת תגובה

• תקוע בכמה תחומים בחיים - תגובה

איציק יצקן
    20/04/2015

אורי יקר,
    כמובן שאפשר להתכתב כאן או בפרטי. בכל מקרה אתה לא מזוהה. כתוב באיזה תחום אתה רוצה לצמוח ואנחנו, כהרגלנו, נענה לך ברצון.
    בהצלחות,
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוגמא בתחום הקריירה

אורי
    20/04/2015

מצד אחד אני מרגיש תקוע בתחום שלי ומצד שני יש לי את הכוחות והרצון להתקדם אבל לא יודע לאיזה כיוון.
    אשמח להתיעץ בפרטי אם זה בסדר מבחינתך (מתבייש לחשוף פרטים שאולי יזהו על פי זה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקוע בכמה תחומים בחיים - תגובה

גרשון מורג
    20/04/2015

שלום אורי,
    ראשית, תודה שפנית אלינו וננסה להבהיר את המושגים שאולי התבלבלו קצת.
    אם כפי שאתה מגדיר, אתה מרגיש תקוע בכמה תחומים וברצונך לטפל בזה, אין צורך "להירשם לקורס אימון אישי". קורס אימון אישי הם לימודים לקראת הכשרתך להיות מאמן אישי.
    מה שאולי אתה צריך זה תהליך של אימון אישי אצל מאמן, אבל זה נדע רק בהמשך ובכל מקרה לא מדובר ברמת הוצאות של קורס לימודי.
    לגבי העזרה מכאן: בוא נתחיל בזה שתעלה את הרגשתך ושאלותיך ונראה איך אנו יכולים להתקדם. השרות שלנו כאן הוא ללא תשלום.
    בנוסף, אין לך מה לחשוש לגבי הדיסקרטיות. הרי יש בוודאי עשרות אלפים (אולי יותר) ששמם אורי ואם אתה לא תעלה פרטים אישיים מזהים הדיסקרטיות תישמר לגמרי.
    אז בקיצור, אנו כאן על מנת לעזור כמיטב יכולתנו ואתה מוזמן להעלות את שאלותיך.
    בהצלחה!
    גרשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו