חזרה לחיים מלאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לחיים מלאים
    איילה
    02/09/2015

היי
    לפני חודש חברה הכי טובה שלי ניפטרה מדום לב.שבועיים שלמים היה לי מאוד קשה ונכנסתי למצב רוח ירוד,בנוסף עזבתי את ההתנדבות בו התנדבתי מכיוון שראיתי בין היתר שזה כבר לא מתאים לי.היום אני מרגישה יותר טוב,אבל אני מרגישה שאיבדתי את המוטיבציה שלי בדברים שאהבתי לעשות.הייתי שמחה עם תעזרו לי להחזיר את המוטיבציה לחיים מלאים.אני מאוד רוצה לחזור למוטיבציה הזאת זה חשוב לי.אשמח מאוד לעזרתכם תודה,ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לחיים מלאים

הוספת תגובה

• חזרה לחיים מלאים - תגובה

גרשון מורג
    02/09/2015

שלום מור,
    תודה שפנית אלינו.
    ראשית, אני יכול להבין את הצער העמוק שלך על פטירת חברתך הטובה ועל הקושי לחזור לתפקוד רגיל לאחר אירוע מהסוג הזה.
    מוות הוא חלק אינטגרלי מהחיים ואם את אישה רוחנית את בוודאי גם יודעת שבלי מוות גם אין חיים, וזה בכל תחום ביקום...
    אבל כאשר מוות נוגע בנו בצורה ישירה באדם אהוב, הרגש לא מקשיב להסברים ואני חושב שיש לתת מקום לכאב של הפרידה, לחוש את האבל, לא לדחוק אותו הצידה אלא לתת לו מקום עד שהוא עצמו מרפה קצת מאתנו.
    נראה לי שאת עברת את התהליך הזה בחודש האחרון מאז נפרדת מחברתך ועכשיו את מתחילה לעלות על המסלול של החזרה לתפקוד.
    עצם הפניה הזאת שלך אלינו (!) זה כבר סימן מצוין שאת מוכנה להתחיל לחזור לפעילות.
    אני בטוח שלפני חודש לא היית אפילו מעלה על הדעת על פניה כזאת ורק היית שקועה בתוך הכאב שלך.
    אל תלחצי על עצמך. תזרמי עם מה שאת מרגישה ואני בטוח שלא רחוק הרגע שתרגישי שהמנוע הפנימי שוב מתניע ואת כבר יכולה לחזור לפעילות. סמכי על תחושותייך, הם חכמות מאוד.
    בהצלחה!
    גרשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה גרשון

איילה
    02/09/2015

שנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו