מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקיעות בחייםחני02/09/2015
שלום רב.
אני מרגישה בזמן האחרון שאני תקועה במחשבה על מישהו שאני מאוד אוהבת,ומטעמים אישיים אני לא יכולה ליצור איתו קשר,זה מכניס אותי למחשבות דיכאוניות ואני רוצה לחזור לעצמי לחזור להתלהבות לשמחת חיים ולשכוח ממנו.מה עושים דרך אימון אישי קאוצ'ינג?תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקיעות בחיים - תגובה
איציק יצקן09/09/2015אנונימית יקרה,
את כותבת בכותרת שזאת "תקיעות בחיים", ואני מבין מזה שזה באמת ממלא את החיים שלך בתחושה של חסימה.
אהבה = שמחת חיים והרצון שלך לחזור החיים הוא כוח עצום
כדי להתקדם אנא ספרי לי:
מה הטעמים האישיים שבגללם את לא יכולה לממש את האהבה?
ובכלל - מה זאת אהבה בשבילך...?
מחכה לתשובותייך,
שלך,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חני09/09/2015את השאלה הראשונה לא הבנתי.מה זאת אומרת מהם הטעמים האישיים שבגללם אין לי אהבה? אשמח להסבר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חני09/09/2015אהבה בשבילי זה למצוא בחור שהוא לטעמי לא רק ביופי.אלא גם באופי,שיתן לי תשומת לב,מגע לא רק יחסי מין.אני מדברת גם על חיבוק וכאלה דברים.שיפנק אותי לצאת הרבה לבלות שיהיה לנו נושאים משותפים.אני מרגישה שזה חסר לי,וזה מה שגורם לי לדיכדוך.שאין לי את כל זה.אני מדברת גם על חוויות בילדות שבמקום שקיבלתי אהבה כל הזמן רק נידו אותי ופגעו בי.זה רגש מאוד כואב,ועד היום אני תקועה בזה,וקשה לי להשתחרר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לציין
חני09/09/2015שהיה לי בעבר בן זוג שכמעט התחתנו וברגע האחרון נפרדנו,והוא לא רצה לחזור אלי וקיבלת מזה משבר מאוד קשה.שהלכתי לטיפול כדי יעזרו לי זה היה בולשיט לא עזרו לי בטיפול רק לצערי הזיקו לי עוד יותר לא קיבלתי את הטיפול הנכון.אני לא מתכוונת בשום אופן וגם משפחתי לא מסכימה שאלך לטיפול כזה.גם יש לי בעיה שבגלל שאין לי כרגע בן זוג אני מחפשת להתאהב בכוח בבחורים שאני לא יכולה לממש איתם זוגיות.אני יודעת שיש לי בעיה עם זה.ומזה בעצם אני רוצה להשתחרר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי חיפוש מאמן אישי
חני09/09/2015פניתי אליכם,מכיוון שכרגע אין לי כסף לשלם למאמן אישי.עם אתם יכולים לעזור לי בקטן דרך הפורום אני אשמח.עם לא אני אבין את זה.שוב שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי חיפוש מאמן אישי - תגובה
איציק יצקן09/09/2015אנונימית יקרה,
הסברת את עצמך היטב.
אתמקד בעיקר: את מחפשת מישהו שיאהב אותך ויפנק אותך ומוכנה לתת מעצמך ולחבק ולאהוב ולפנק.
אהבה היא דבר נפלא כאשר היא אינה תלויה באחר.
כאשר הנתינה היא נקייה באמת תוך ערנות לסביבה וללא ציפייה לתמורה כלשהי.
האם האהבה שהייתה לך ואיננה הייתה ללא תלות וללא ציפייה לתמורה?
אשמח לשמוע,
בהצלחות,
שלך,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חני09/09/2015האהבה שהיתה לי היתה מאוד תלותית.ובגלל זה גם אני ובן זוגי לשעבר בסופו של דבר לא הסתדרנו ונפרדנו.יש לי בעיה שאני מתאהבת במישהו אני מאוד תלותית כלפיו.אני יודעת שזאת בעיה.אני יודעת שזה לא צריך להיות כך.השאלה שלי באמת עם אתה יכול לענות לי לגבי זה,מה עושים בקשר לתלותיות? זה נכון בגלל התלותיות שלי במישהו שאני אוהבת בסופו של דבר אני אוכלת אותה,ובנוסף אני גם סובלת מזה,במקום להנות מבן זוג שאני אוהבת במקום הכיף הזה אני תלותית ברמות ויש לי חרדות נטישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חני09/09/2015שכתבתי לך שאני מתאהבת בבחורים שאין לי סיכוי איתם,אז הפסיכולוגית שהיתה לי בזמנו אמרה לי את המשפט את מאוהבת באהבה.למרות שלא הבנתי מה הכוונה שלה.בכל אופן רק עם אתה מעוניין ורוצה אשמח עם תתן לי עצה כטיפ קטן מה עושים עם התלות הזאת.איך אני יכולה לצאת מתלות.תודה רבה איציק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
שירי09/09/2015לא נראה לי שאפשר לתת טיפ איך להשתחרר מתלות. זה תהליך שהיה צריך לקרות באופן טבעי עם ההתבגרות שלך הניתוק מההורים. הייתי מציעה לך אם היית יכולה לעבור לגור עם שותפה ולעזוב את ההורים. תקחי את הקיצבה שלך ותממני את העלות ביחד עם שותפה. זה הטיפ הכי טוב שאפשר לתת לך. ההשתחררות מהתלות זו הרבה עבודה עצמית. ניתנו לך בפורומים השונים הרבה הצעות ישמי אותם. תתחילי בבית ללמוד איך מבדלים מכבסים. מנקים. מתנהלים כלכלית ותעברי דירה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית - תגובה
איציק יצקן10/09/2015אנונימית יקרה,
תודה לשירי על דבריה. אכן כדי להשתחרר מתלות חשוב לעשות מעשה ומעבר למגורים עם שותפה זה אחד מהפתרונות. אפשר לעשות את זה לאט ועם ליווי של מאמן זאת יכולה להיות חוויה בונה.
אהבה שיש בה תלות אינה אהבה באמת אלא הערצה (להפוך את האהוב לעריץ).
כמובן שבכל קשר יש תלות כלשהי והרעיון הוא לצמצם את התלות ולחזק את שיתוף הפעולה.
בהצלחה,
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי ואיציק
חני10/09/2015תודה על תמיכתכם,ומאחלת לכם שנה טובה ונפלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי ואיציק - תגובה
איציק יצקן10/09/2015בהצלחה
ושנה טובה.
אנא עדכני אותנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אכן אחשוב על העניין
חני10/09/2015בקשר למגורים עם שותפה או שותף.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקיעות בחיים
יונה משה20/06/2016עלייך להבין שהתאהבות במישהו שאינו מחזיר לך אותו רגש מוביל לרגשות שליליים
ולכן את מרגישה ככה ואני ממליץ על מנת לצאת מרגשות אלה להתחיל לחשוב
חשיבה חיובית ותראי שזה יעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)