מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להשתחרר מהעברחני09/09/2015
היי.
ראיתי שלא הגבתם לשאלה שלי,אבל יותר חשוב לי לגבי עזרה שאשמח לקבל מכם.עברתי חיים עשירים לא פשוטים,עם זה בתחום החברתי,הזוגי עוד מהילדות.אני מרגישה שאני עדיין תקועה במחשבות על העבר,ויש לי מין פחד ליצור קשר עם גברים בגלל מה שעברתי ובכלל אני מרגישה די בדידות בתחום החברתי.אני מאוד רוצה להתחיל חיים חדשים וטובים אני הייתי בטיפול אבל הטיפול לא עזר ולא היה שווה כלום.גם הוריי עדים לזה וגם אני.הייתי שמחה דרך עזרה עצמית לדעת איך אני יכולה להשתחרר מהעבר ולפתוח חיים חדשים.אני מקווה שתענו לי ותתנו לי עצה.אני מאוד מודה לכם ומאחלת לכם שנה טובה ונפלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להשתחרר מהעבר - תגובה
גרשון מורג09/09/2015אנונימית יקרה,
תודה שפנית אלינו, אבל עם כל הרצון הטוב, אנו לא מסוגלים לתת לך "פתרון קסם" דרך האתר הזה למצוקותיך והן כנראה ראויות להתייחסות הרבה יותר רצינית.
עצם העובדה שהיית בעבר "בטיפול", כפי שהגדרת, והטיפול לא הביא אותך למקום טוב יותר אינו שולל את הצורך והסיכוי שטיפול אחר או מסוג אחר אכן יעזרו לך לקדם את עצמך.
נראה לי שיש סיכוי טוב שבעזרת מאמן או מאמנת רציניים תוכלי לחוש בשינוי שיביא אותך למציאות מיטיבה יותר.
מציאת מאמן או מאמנת מתאימים דורש קצת זמן ומאמץ.
תתענייני בסביבתך האם יש המלצות על מישהו/י. חפשי באינטרנט, תתקשרי לבתי ספר לאימון לבקשת המלצה וכו'.
בכל מקרה (!) עליך ללכת לפגישות היכרות עם אלה שבחרת ולהתחיל באימון אך ורק לאחר שהרגשת שנוצרת "כימיה טובה" עם אותו/ה מאמן/ת שיושב/ת מולך.
בהצלחה ושנה טובה!
גרשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחרור מהעבר
מני שמריהו03/10/2015שלום לך,
לצערי אין באמת באפשרותנו "להשתחרר" מהעבר.
העבר הוא חלק מאיתנו והוא תמיד יישאר כך.
הדבר הראשון שיש לעשות על מנת להתקדם הלאה ולבנות עתיד טוב יותר הוא לקבל את העבר כפי שהוא. גם את הדברים הטובים שבו וגם את הדברים הפחות טובים.
אני מאמין כי רק לאחר תהליך הקבלה יהיה ניתן להתקדם הלאה.
בתהליך טיפול או אימון (לא כל סוגי האימון) ניתן לעזור לך
מני שמריהו | מאמן אישי ועסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)